Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få professionel alkoholbehandling i København

Af Redaktionen

Det er ikke nemt at komme ud af et overforbrug af alkohol.

Første skridt er dog i langt de fleste tilfælde at anerkende, at man har et problem.

Kun efter at dette er sket er det muligt for dig at tage imod den hjælp, der flere steder tilbydes af professionelle fagfolk inden for området.

Der er gode muligheder for at søge hjælp

Er du kommet til erkendelsen om, at hjælp udefra vil være gavnligt i din færd imod et sundere forhold til alkohol, findes der heldigvis gode muligheder for at opnå dette.

Alkoholbehandling tilbydes på et såkaldt behandlingscenter. Disse findes rundt omkring i landet, og lige meget hvor du befinder dig, kan der med al sandsynlighed findes en løsning, der passer ind i dit liv.

Det er vigtigt at sørge for, at alkoholbehandling bliver noget, du prioriterer. Det er de færreste problemer i livet, der løser sig selv, og problemer med alkohol er desværre ikke et af dem. Dette betyder dog på ingen måde, at du skal stå alene med at løse det – snarere tværtimod.

Find alkoholbehandling København

Bor du i nærheden af København og ønsker du at gøre noget ved dit alkoholforbrug, giver det god mening for dig at læse nærmere om behandlingstilbuddene hos https://mollen.dk/.

Her findes information og hjælp at hente, for både pårørende og folk, der selv er ramt af alkoholafhængighed.

Det er også mulighed at indhente gratis motivationsrådgivning, så du kan blive klædt godt på til at hjælpe en i dit liv med at tage ansvar for deres egen bedringsproces.

Ovennævnte motivationsrådgivning er tilgængelig lige meget hvem du er, og ligegyldigt hvor du måtte komme fra. Således kan pårørende og misbrugere fra hele landet tage kontakt og dermed få de nødvendige oplysninger og remedier til at komme videre i den proces, der ellers kan virke så faretruende og uoverskuelig.

Del artikel

Andre læser også