MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Få smertefri tandbehandling i Hillerød

Af Redaktionen

Få den bedste tandlæge oplevelse hos Nordsjællands Tandlægecenter. Med højtkvalificerede tandlæger, får du en tryg og god oplevelse næste gang du skal til tandlægen. Lær om de mange forskellige behandlinger og tilbud som du kan få. Om det er praktiske retninger, kosmetiske formål, eller om det bare er for at opretholde den gode mundhygiejne, er det her helt sikkert noget for dig.

Opdag den behagelige og velkommende atmosfære hos Nordsjællands Tandlægecenter. At gå til tandlægen bliver komfortabelt og føler dig godt tilpas, præcis som man burde, når man tager til tandlægen.

Eftersyn

Det er vigtigt at komme til check en gang imellem for at se om alt er som det skal være. Det er her der ses om du har huller i tænderne. Derudover tjekkes andre funktioner som kontrol af slimhinder, kæbeled og tyggefunktion. Det er altid bedst at komme problemerne i forkøbet, så de kan blive løst, før de begynder at sprede sig. Et lille hul er lettere at fikse end et stort. Har du nogle spørgsmål til andre former for behandling, er et eftersyn også en mulighed for at stille dem.

Behandlingen afsluttes så ofte med en tandrensning, hvor der påføres fluor, for at undgå begyndende huller i tænderne. For at opretholde den gode mundhygiejne og undgår fremtidige problematikker. Alt efter hvilken risikogruppe du er i, så er det vigtigt at gå til tandlægen. Det kan nemlig variere hvor ofte det anbefales at gå til tandlægen fra person til person. Læs mere omkring hvilken gruppe du er i, og hvor ofte du bør gå til eftersyn.

Kosmetik

Nordsjællands Tandlægecenter tilbyder også forskellige kosmetiske tandbehandlinger af mange slags. Er der noget du synes ikke ser ud som ud ønsker, så er det måske tid til at ændre det. Det kunne være en lidt affarvet eller skæv tand, som du gerne vil have rettet op på. Det er disse behandlinger, hvor der måske ikke er noget teknisk galt, men mere for at få dit smil til at se ud som du ønsker det. Der er forskellige måder at gøre det på, det kunne være tandkroner eller tandimplantater.

Hvis der er noget ved dine tænder som du gerne vil have rettet op på så spring ud i det. Dit smil skal ikke være noget du skammer dig over. Du skal kunne vise dit smil stolt frem til hele verden og være med til at sprede glæde. Og forhåbentligt er du godt tilfreds med resultatet af dine tænder.

Kirurgi

Ved kirurgiske behandlinger står de bedste og mest kvalificerede tandlæger klar til at hjælpe dig. Disse behandlinger kan for eksempel være fjernelse af visdomstænder, implantater eller rodspidsoperationer. Ved brug af det nyeste teknologiske udstyr på området samt højtuddannede professionelle, går behandlingen trygt og roligt. Kirurgi er en særlig kompetence, som måske godt kan lyde en smule utrygt. Men hos Nordsjællands Tandlægecenter kan du let vinke farvel til din frygt. Ængstelser og bekymringer forsvinder som dug fra solen, når du mærker den velkommende og trygge atmosfære. Desuden så er det jo specialister der tager sig af dig. Så før du ved af det er du ude i verden igen og kan vise dine smukke tænder frem.

Tandretning

Er du ked af dine skæve tænder? Så tør tårerne væk fra kinderne og læs mere om de mange muligheder. Invisalign er måske den perfekte mulighed for dig, som kan rette op på dine tænder. Her bliver din behandling designet specifikt til dig og dine tænder, du skal bare skift den hver fjortende dag. Det vil så hjælpe på at få rettet tænderne på plads.  Denne behandlingsform tager omkring 6-15 måneder. Disse skinner er gennemsigtige og er designet på en måde, der vil irritere dine læber og tunge så lidt som muligt. Desuden vil det ikke påvirke hverken dinespisevaner eller din tandbørstning, da den simpelthen bare kan tages ud af munden. En anden måde at gøre det på er ved brug af det faste apparatur togskinner.

Blandt voksne er invisalign ret populært, da det ikke er så synligt og der ikke er så mange komplikationer ved det. Det kan både være af kosmetiske årsager eller for at undgå huller i fremtiden. Hvis du tror dette er noget for dig, så tag til en indledende samtale og lær mere om denne behandlingsform. Så kan du også finde ud af om det er det optimale valg for dig.

Del artikel

Andre læser også