MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få stærkere jobmuligheder ved at være medlem af en a-kasse

Af Annoncør

Annonce

Mange vælger at flytte til København for at studere, idet der er bedre muligheder for studerende. Her er der flere uddannelser at vælge imellem, samtidig med at der er større mulighed for at få et studierelevant arbejde, idet byen er så stor og danner rammerne for mange forskellige virksomheder. Hvis du har taget det store skridt og flyttet til storbyen for at få en uddannelse, så vil du formentligt også gerne været sikret et godt job efterfølgende. Læs videre i artiklen her, hvor vi kommer med tips til hvordan du får stærkere jobmuligheder efter endt uddannelse, blandt andet ved at være medlem af en a-kasse.

Meld dig ind i en a-kasse

Hvis du ikke allerede er meldt ind i en a-kasse, så er det en god idé at allerede gøre det i dag. En a-kasse er kort fortalt en arbejdsløshedskasse, som tilbyder dig en økonomisk forsikring, hvis du er blevet arbejdsløs. Udover dette hjælper a-kasser også med at hjælpe og rådgive dig i forhold til din jobsøgning. Hvad end du har brug for hjælp til anvendelse af netværk, din ansøgningsskrivning eller hvordan du opstiller dit CV, så står de klar til at hjælpe og rådgive dig. Derfor er en a-kasse altså en ekstra støtte, som du kan få ud over dit jobcenter. Dine jobmuligheder vil helt klart blive styrket, hvis du har et godt CV, ansøgning og et bredt netværk, og derfor er det en rigtig god idé for dig at blive medlem af en a-kasse, som kan hjælpe dig med alt dette.

 Få et studierelevant arbejde

Hvis du gerne vil styrke dit CV samt dine kompetencer under uddannelse, er det en god idé at få et studierelevant arbejde. På denne måde er du bedre forberedt på arbejdsmarkedet på den anden side samtidig med at du får muligheden for at dygtiggøre dig indenfor dit felt. Du kan derfor eksempelvis vælge at forhøre dig hos dine studiekammerater om deres arbejdsplads mangler arbejdskraft eller søge frem på nettet. Det vil helt klart styrke din mulighed for stærkere jobmuligheder i fremtiden. At have et studierelevant arbejde er både med til at styrke dine faglige kompetencer og dit netværk, og du kan i sidste ende være heldig at få en god anbefaling med til dit næste arbejde.

 Benyt dig af studiets muligheder

Dit studie tilbyder uden tvivl forskellige muligheder for dig at dygtiggøre dig. Hvad end det er sociale arrangementer for at styrke dit netværk, kurser i jobsøgning eller noget helt tredje. Det handler bare om at opsøge de forskellige arrangementer, for at du på denne måde kan benytte dig af dit studiets muligheder. Derudover er det en god idé at udnytte København, hvis du bor i byen eller i omegnen. København tilbyder en masse ting, som ikke er muligt at finde i de mindre byer, og derfor har du gode muligheder, når du bor i storbyen. Hvad end det er forskellige messer, foredrag eller andet, som kan gøre dig klogere og stærkere indenfor dit uddannelsesfelt, så er der mange måder at dygtiggøre sig på, som kan ende med at skaffe dig et job.