Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få tips og råd til, hvad I skal lave i en regnfuld sommerferie

Af Annoncør

Dette indlæg er sponsoreret

Sommerferien står for døren, og du har for 117. gang tjekket DMI for at se de kommende tre ugers sommervejr. Alle gange har vejrudsigten vist regn, regn og atter regn. Du mærker allerede fortrydelsen krybe ind gennem huden. Fortrydelsen over, at du ikke greb muligheden for en billig charterferie sydpå, da den bød sig. Nu sidder du og din familie fast i det danske sommervejr med udsigt til tre ugers ferie indendørs, hvilket ikke just var det, I havde forestillet jer. Men hvad gør I? I følgende kommer fire råd til, hvad I kan foretage jer, så I alligevel får noget spændende ud af den kommende sommerferie. 

Lær om investering, mens børnene tegner

Det er efterhånden blevet meget normalt at investere sine penge i aktier. Blandt andet fordi, at det kan gavne en på længere sigt, men også fordi, at det er yderst begrænset, hvor mange økonomiske midler man må have til at stå i banken. Kunne du tænke dig at lære mere om, hvordan man investerer i aktier, kan du med fordel bruge noget af din sommerferie på at tage et aktiekursus. Mens du bruger tid på at tage et aktiekursus, kan du med fordel aktivere dine børn ved, at de kan tage et tegnekursus for børn. Gennem et tegnekursus for børn giver du dine børn mulighed for, at de kan udfolde sig kreativt og lade deres skaberevner komme frem. Hvis dine børn er store nok til at gå i skole, vil et tegnekursus for børn være en god mulighed at gribe, hvis du gerne vil have, at de lærer noget, men at det ikke nødvendigvis behøver at følge en så fast struktur som i skolen. 

Tegnekursus for begyndere

Hvis du selv er interesseret i at lære teknikker til at udfolde dig mere kreativt, kan du også med fordel tage et tegnekursus for begyndere. Det er yderst sjældent, at man giver sig selv lov til at forbedre sine evner indenfor tegning, så derfor er man ofte slem til blot at tegne tændstikmænd, hvis man er nødsaget til at skulle tegne et form for menneske. Hvis du kunne tænke dig at lære at tegne flotte portrætter af mennesker eller andet, kan du med fordel tage et onlinekursus, hvor du lærer simple teknikker til at tegne bedre. 

Akvarelkursus for familien 

Sidst men ikke mindst kan I som familie også vælge at tage et akvarelkursus. At male med akvarel er en sjov og kreativ disciplin, der kræver, at man har styr på nogle simple teknikker. Ved at tage et akvarelkursus kan I få mulighed for at lære teknikkerne bag, så I kan male smukke og farverige tegninger til jeres fælles hjem. 

Del artikel

Andre læser også