MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Få varmepumpe på abonnement, hvis du ikke kan vente på kommunen

Af Annoncør

Heldigvis er langt de fleste danskere både stolte af og glade for deres lokalområde og kommune. Lige meget om man bor i København eller Kolding, er der dog også tidspunkter, hvor befolkningen er væsentligt mere ambitiøs end den kommunale forvaltning. Det er senest set i forhold til den grønne omstilling. Mange danskere har været opsatte på at gøre noget for at mindske deres udledning af CO2, men kommunerne har ikke altid været villige eller i stand til at efterkomme det ønske. Det har for eksempel været en udfordring i forhold til fjernvarme, for hvad gør man, når varmen i ens hjem kommer fra et sted, man er modstander af, eller hvis man føler sig nødsaget til at bruge oliefyr?

Hvorfor varmepumpe?

Én mulighed er at erstatte fjernvarme med nærvarme i form af en varmepumpe på abonnement. En luft til vand varmepumpe er kort fortalt en pumpe, du kan installere i dit hjem, der omdanner varmen i luften udenfor til varmt vand i dine radiatorer. Der findes også andre former for varmepumper, men denne er klart den bedste, hvis du i forvejen har radiatorer i hjemmet. En varmepumpe er nemlig utroligt effektiv, hvilket også er grunden til, at den ses som et klimavenligt alternativ. Effektiviteten gør den til at oplagt alternativ til gasfyret, men hvis du kan sikre klimavenlig elektricitet, kan den også sagtens erstatte fjernvarme.

Som nævnt tidligere behøver det ikke engang være dyrt at skifte til varmepumpe. I dag findes der nemlig løsninger, der kan give dig en varmepumpe på abonnement. På den måde skal du ikke til at grave dybt i lommerne for at finde penge til at installere en varmepumpe i hjemmet. I stedet kan du betale efterhånden som du nyder godt af de mange fordele ved en varmepumpe, hvad end det er penge eller CO2 sparet. 

Få hjælp – varmepumpe på abonnement

Hvis du bare er den mindste smule interesseret i at få en varmepumpe installeret, så du kan slippe for det gamle oliefyr eller lignende, kan du altså bare kontakte dem. På den måde kan du deltage i en uforpligtende samtale, hvor både dine økonomiske og klimamæssige besparelser vil blive gennemgået. Mindst lige så vigtigt er det, at alt det praktiske bliver gennemgået. Endnu en af de mange fordele ved at få varmepumpe på abonnement er nemlig, at du ikke selv skal stå for at få den installeret. Alt det er der andre, der sørger for. Så kan du bare nyde alle fordelene.

Del artikel

Andre læser også