Farvel til en gammel dame: Rosie McGee´s lukker med kæmpe fest

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Rosie McGee's PR Foto
Rosie McGee's PR Foto

I 1993 slog en helt ny kæmpebar dørene op på Vesterbrogade 2A.

Det var en af de første ‘super klubber’, der både favnede restaurant, pub, natklub, diskotek, selskabslokaler og generelt good times.

Både for københavnere, tilrejsende fra hele Danmark og de mange tusind turister, der dagligt lægger vejen forbi pilgrimsvandringen fra Hovedbanegården til mod Strøget.

Men nu er det slut.

Læs også: Så skal der festes: Her er de 10 hotteste natklubber i København

Rosie McGee’s PR Foto

Nyt på vej
“Det er med både stor glæde og sorg, at vi må meddele, at Rosie pr. 01/03 er blevet solgt. Det har været en knap 27 år lang æra, og vi takker alle, som har været en del af rejsen enten som gæst, ansat eller partner. Der er spændende planer i vente for stedet, og der vil derfor være lukket i hele marts grundet renovering,” skriver de på Facebook.

Det betyder altså, at de engang funklende lokaler – som igennem årene har fået noget af en medfart af engelske fodboldturister – vil blive bygget om til noget helt nyt.

“Vores sidste weekend som Rosie McGee´s skal derfor fejres med manér! Vi får fredag, besøg af Joakim Tranberg, når vi holder ”Seebach Night” og lørdag slutter vi af med et brag af en fest. Det betyder vilde tilbud i baren og fest på ægte Rosie manér.”

Læs også: Guide: Her får du det bedste smørrebrød i København

Hvad: Farvel til Rosie
Hvor: Rosie McGee´s, Vesterbrogade 2A
Hvornår: Sidste åbningsdag lørdag 29. februar 2020
Hvordan: Læs mere lige her

Læs også:Guide: Her får du den gode stegt flæsk med persillesovs i København