Fedtfrysning kan bruges på vejen til at tabe genstridigt fedt

Skrevet af: Redaktionen

Mange må kende at have genstridigt fedt på kroppen, som har svært ved at forsvinde. Men hvad skal der lige gøres ved det? Her kan fedtfrysning være en hjælp til at komme af med det. Det er især gældende, hvis du ikke kan komme af med fedt, selvom du spiser rigtigt og dyrker meget motion. Behandlingstypen her er netop til dig, der gør det rigtige i forhold til kost og motion men har udfordringer med at smide det fedt, der bare ikke vil forsvinde. Du kan få denne behandling og botox behandling i København

Mærk forskelle ved brug af fedtfrysning

Fedtfrysning er ikke et kirurgisk indgreb, men det viser sig, at en fedtfrysning kan give en reduktion af fedtdepoter på steder på kroppen, og der er tale om specifikke områder såsom:

  • Maven
  • Omkring BH-stroppen
  • Knæene
  • Lår på inder- og ydersiden
  • Det nederste balleområde
  • På ryggen hvor fedtdepoter også kan ophobe sig
  • Undersiden af overarmen
  • Og flere andre steder

De fleste har kun behov for 2-3 behandlinger for at kunne opnå et resultat, hvor det dog også er set, at nogle kun har behov for en enkelt behandling for at opnå et tilfredsstillende resultat. Du skal være opmærksom på, at det er dokumenteret, at der er en mindre del af befolkningen, som denne behandling ikke virker på, og der kan være overgange fra behandlet til ubehandlet område, som vil kunne mærkes.

Hvordan foregår en behandling som denne?

Behandlingen foregår ganske enkelt ved, at fedtceller på det behandlede område frosset med avanceret og sikkert udstyr. Frysningen skal bidrage til at reducere antallet af fedtceller, som jo så giver mindre fedt i det behandlede område. Behandlingen varer omkring en time til en time og ti minutter, og der vil ikke være bedøvelse, da dette ikke er en nødvendighed.

Ved hjælp af det avancerede udstyr suges fedtvævet i det ønskede område med et tryk af vakuum, og området påvirkes så af frysningsteknik ned til minus 8 grader. Dette dræber fedtcellerne, som naturligt bliver udskilles af kroppen selv. Der er tale om en skånsom behandling, som ikke gør ondt, men kan mærkes som stramhed i huden.

Det skal du vide inden behandling

Behandlingen kræver ingen restitutionsperiode, og du anbefales ikke at have stramt tøj på området, det huden og området omkring kan være en smule ømt. Resultatet vil du dog ikke kunne se med det samme. Der vil gå 4 uger til, at du kan se ændringer, mens det fulde resultat vil være synligt 12 uger efter behandling. Denne tid skyldtes, at kroppen skal have tid til at klare den naturlige proces med at udskille de døde fedtceller.

Behandlingen er testet på omkring 1 million behandlinger, og du kan få behandlingen i København. Det skal understreges, at det ikke er en direkte vej til at tabe mange kilo. Metoden kan fjerne genstridigt fedt, som ikke forsvinder, selvom du dyrker motion og spiser sundt.