Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se 180 vilde luksusbiler: Kæmpe Ferrari-fest tæt på København er åben for alle

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Er du bilentusiast og vild med fede sportsvogne, bør du sætte et stort kryds i kalenderen 10.-11. juni og planlægge en udflugt fra byen.

Her på MigogKbh holder vi ikke kun øje med, hvad der sker i København, men også omegnen, og hvis der sker noget ekstraordinært, er vi altid klar til at fortælle vores læsere om det.

Vi tør godt kalde det ekstraordinært, når hele 180 lækre sportsvogne samles i Nordsjælland i næste uge.

Du kan faktisk opleve den største samling af Ferrarier nogensinde på ét sted i Norden!

Foto: PR

Kom helt tæt på bilerne

Det er Ferrari Owners Club Denmark, der er vært for de nordiske Ferrari-klubbers årlige Nordic Meet, som denne gang finder sted i Helsingør.

Her samles mere end 180 biler fra både Danmark, Norge, Sverige og Finland – og festen er åben for offentligheden, så du kan se de mange eksotiske biler helt tæt på.

Først fredag 10. juni mellem klokken 14.00 og 16.00 ved Kulturværftet – og så til den helt store oplevelse lørdag 11. juni, hvor samtlige biler kører kortegekørsel gennem Helsingørs historiske bymidte fra klokken 9.30 og fortsætter videre gennem havnebyerne Hellebæk og Hornbæk.

“Vi er enormt stolte over at kunne samle det største antal Ferrarier nogensinde på ét sted i Norden, og vi glæder os til at dele vores begejstring med en masse andre bilentusiaster,” lyder det fra præsident for Ferrari Owners Club Denmark, Joachim Holm.

Foto: PR

“Ferrari er meget mere end biler, det er lidenskab, entusiasme og en helt særlig grad af bilkultur, som binder entusiaster sammen på kryds og tværs af nationaliteter, samfundslag og aldersgrupper. Vi er utroligt glade og ydmyge over for at få lov til at dele vores fascination, og vi glæder os til at møde de forhåbentlig mange glade bilentusiaster, som møder op i Helsingør for at hylde passionen sammen med os,” siger Joachim Holm.

Gratis adgang for alle

Foruden de mange danske, norske, svenske og finske deltagere vil det store bil-event også blive gæstet af den italienske ambassadør i Danmark, Luigi Ferrari, ligesom den danske importør og eneforhandler af Ferrari og Maserati i Danmark, Formula Automobile, medvirker til at skabe det spektakulære arrangement.

Vil du se de mange vilde biler, skal du blot møde op på havneområdet ved Kulturværftet i Helsingør fredag den 10. juni mellem klokken 14.00 og 16.00.

Der er gratis adgang, og alle er velkomne.

Skal du opleve bilerne trille gennem Stengade i Helsingørs historiske bymidte, er det lørdag klokken 9.30, du skal stå klar.

Hvad: Nordic Meet
Hvor: Kulturværftet i Helsingør og Stengade i Helsingør
Hvornår: 10.-11. juni 2022

Del artikel

Andre læser også