MigogKbh Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Find billige Lindbergh jakker i god kvalitet

Af Stine Kjølby Christensen

Skal du finde en skarp Lindbergh jakke? Og vil du have god kvalitet for få penge? I denne korte artikel giver vi dig en oversigt over, hvad der gør Lindbergh jakker til gode funktionelle jakker, samtidig med du ser godt ud i dem. Find ud af mere herunder.

Skarpe funktionelle Lindbergh jakker

Lindbergh jakkerne henvender sig til den modebevidste mand, der går op i design, en god pasform samt ønsker et højt kvalitetsniveau hver gang. Lindbergh mærket er inspireret af Charles Augustus Lindbergh, som var den første person, der fløj over Atlanterhavet uden stop. Hans bedrift har inspireret Lindbergh til at skabe tøj, som er holdbart, funktionelt og til manden, der vil frem i verden. Alle jakkerne har deres specielle funktioner til netop dit behov. Det skal vi se nærmere på.

Gode funktioner hos Lindbergh jakkerne

Ser vi over en bred kam, giver Lindbergh jakkerne en god komfort samtidig med, at du kan være aktiv i en af jakkerne. Det kommer selvfølgelig meget an på, hvad du har brug for. Ønsker du en overgangsjakke, der skal kunne skærme for meget forskelligt slags vejr, en bæredygtig læderjakke eller leder du efter en jakke, som bare skal holde dig varm?

Det er vigtigt at kigge på en jakke med en god teknisk profil (det vil sige: en med det rigtige fyld, den bedste beskyttelse mod vind og regn, osv.) og samtidig være behagelig for dig. Mange af Lindbergh jakkerne, som skal bruges til udendørsaktiviteter og andre situationer, inddeles i to forskellige kategorier. Det afhænger af deres ydre skal og dermed deres beskyttelse. Det er:

 • Softshell jakken
 • Hardshell jakken

Alt efter skallen og materialet er de fleste Lindbergh jakker både:

 • Vandtæt
 • Vindtæt
 • Åndbar

Andre jakker, som ikke er bygget op med en skal, er for det meste:

 • Vandafvisende
 • Varm

 Typer af Lindbergh jakker

De forskellige typer af Lindbergh jakker er mange. I denne artikel kigger vi på tre forskellige jakker og nævner nogle andre typer.

Andre typer af Lindbergh jakker:

 • Læderjakken
 • Bomber jakken
 • Vindjakken

Frakken

En stilren frakke fra Lindbergh er skabt i et enkelt og moderne design, der indrammer kroppens former uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Dunjakken

Dunjakken fra Lindbergh er isolerende og ganske let. Det passer virkelig godt, hvis du skal gå i meget koldt vejr, men knap så godt i situationer, hvor du skal være meget aktiv.

Funktionel jakke

En funktionel jakke fra Lindbergh udmærker sig ved dens store effektivitet i kraftigt regnvejr eller blæsevejr. Den er nemlig både vandtæt og vindtæt med tapede lommer. Dens hårde skal giver den, der bærer den, en suveræn beskyttelse. Samtidig er den mere holdbar end en tyndere regnjakke.

Fyld i Lindbergh jakker

Der er hovedsageligt to forskellige måder Lindbergh jakker giver isolering på:

 • Dunforing
 • Syntetisk foring

Indenfor hver af disse typer af foring er der stor forskel på, hvad du vælger og dermed hvor god isolering, du får for pengene.

Syntetisk foring er en kunstig type af foring (kaldes også fibermateriale). Ligesom dunforing består den af en masse små tråde, der er viklet ind i hinanden. Det skaber små luftlommer, hvor varmen opfanges og holder dig varm. Dunforing består af dun – ganske simpelt. Der kan være puttet mere eller mindre dun i. Desto mere dun – jo mere fylde og dermed bedre isolation.

 Yderligere inspiration til at finde Lindbergh jakker til mænd

Savner du inspiration til at finde flere lindbergh jakker? Kom ned i en af Tøjekspertens butikker og find en masse eksempler på Lindbergh jakker i mange forskellige pasformer og farver.

Del artikel

Andre læser også