Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find den rette leder

Af Annoncør

En arbejdsplads kræver som oftest en dygtig leder, og hvis I trænger til at få udskiftet eller ansat en ny leder, så tryk her, hvor I kan læse mere om at få ekstern hjælp til at få rekrutteret den helt rigtige leder. Med den rigtige person i front, garanterer I nemlig jer selv den mest optimale arbejdsgang. Læs med her og bliv klogere på, hvad I bør overveje inden I kontakter et eksternt bureau, og hvordan processen forløber.

Find frem til de rigtige kandidater

Når I på jeres arbejdsplads skal rekruttere en ny leder, så er der mange ting at tage højde for. Derfor kan det lette jeres arbejdsgang og desuden øge sandsynligheden for, at I får ansat den rette kandidat, hvis I får professionel hjælp til jeres rekruttering af en ny cfo. Først skal I sammen klarlægge, hvilket behov I har for en ny leder, hvilke kvalifikationer I vægter højt, om der er en særlig personlighedsprofil, som I forestiller jer vil passer godt ind, og er der eventuelt  geografiske forhold, som der skal tage hensyn til? Når I har fastlagt jeres kriterier, så går selve søgningen i gang. Og det er her I kan spare meget tid ved at lade et eksternt bureau stå for denne. De sørger for at screene, læse og vægte de mange ansøgninger og udvælge de kandidater, som er oplagte muligheder og matcher jeres behov og kriterier bedst muligt.

En fælles beslutning

Sammen kan I gennemgå de udvalgte ansøgninger og hjælpe hinanden med at få inviteret de mest velegnede og kvalificerede kandidater til en samtale. På den måde kan I slippe for at læse utallige irrelevante ansøgninger igennem, men fokusere jeres tid på at ansætte en af de udvalgte kandidater. Ikke alene sparer I tid, I øger også sandsynligheden for at få ansat den bedst egnede leder. Så tag kontakt allerede i dag og sat processen i gang.

Del artikel

Andre læser også