ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find dig til rette i hovedstaden som studerende

Af Annoncør

Er du lige flyttet til København for at læse? Føler du dig en smule alene i den store by? Det kan være skræmmende at flytte til en stor by, især hvis man ikke er vant til storbylivet. Derfor er det en god ide at aktivt prøve at føle sig tilpas i den nye by. Du skal selv gøre noget for at finde dig til rette, da det er nemt at blive overset i sådan en stor by. Her kan du læse tre tips til, hvordan du bedre kan finde dig tilpas i København som studerende.

Inviter dine langdistancevenner på besøg

Hvis du er flyttet til hovedstaden og langt væk fra din omgangskreds, kan det være en god ide at indvie dine venner i dit nye storbyliv. Du kan invitere dem på besøg hos dig, og I kan sammen tage ud og opleve byen. Det kan gøre det mindre uoverskueligt og skræmmende, når du er sammen med nogle, du kender.

Hos Gallovini kan du endda finde lækre vine, som dig og dine venner kan nyde sammen, når de er på besøg. Skab en hyggelig aften sammen med dem du kender. Med vin, god mad og godt selskab kan det være nemmere for dig at føle dig tilpas i din nye bolig i det nye område.

Oplev dit boligområde

Da det kan være uoverskueligt at opleve hele København på kort tid, kan du i stedet gå på opdagelse i dit boligområde. Når du lærer dit område at kende, kan det blive nemmere for dig at føle dig hjemme, selvom du ikke kender nogen endnu. Find ud af hvor du kan handle, hvor du kan gå en tur, og hvor du kan tage i fitnesscenter. På den måde kan du begynde at opbygge en hverdag i den nye by.

Dan en rutine

Det kan være rart at have en rutine, som du kan følge, hvis storbylivet bliver for uoverskueligt. Ved at søge genkendelighed kan du føle dig mere tryg og tilpas. Derudover kan du begynde at udfordre dig selv med at snakke med flere og flere på dit studiested. Du kan sætte dig et socialt ugentlig mål, som du kan stræbe efter at opnå. På den måde kan du holde dig selv ansvarlig i forhold til at danne en ny omgangskreds og et nyt liv i hovedstaden. Smelt dit gamle og nye liv sammen og dan en ny og behagelig hverdag.

Del artikel