Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find din næste elevationsseng allerede i dag

Af Annoncør

Synger din gamle seng efterhånden på sidste vers, og har du længe overvejet, hvorvidt du bør investere i en ny seng? En god seng er den bedste investering, du overhovedet kan foretage dig. Med et kvalitetsbevidst valg kan du nemlig sikre dig selv en god nattesøvn, så du kan møde alle livets stunder med fornyet energi og overskud.

Annoncørbetalt indhold af Sengespecialisten.dk

Med elevationssenge hos SengeSpecialisten kan du altid være sikker på en høj kvalitetsstandard i alle senge, og du kan derfor trygt udforske deres store sortiment af elevationssenge.

Vælg din kommende elevationsseng med omhu

En god elevationsseng er en investering for fremtiden, og derfor er det også vigtigt, at du vælger den helt rette seng, som du kan have glæde af i mange år. Når du skal vælge den perfekte seng, er det derfor værd at tage udgangspunkt i:

  • Madrastype – du kan vælge imellem en U-split eller H-split, hvoraf førstnævnte udelukkende hæver hovedgærdet og sidstnævnte hæver både hoved- og fodenden. Du kan få både enkelt- og todelte madrasser.
  • Antallet af motorer – antallet af motorer kan variere imellem 2-5 stk. Den gennemsnitlige elevationsseng har typisk 2 motorer, der sikrer en justerbar nakkestøtte og fodende. Ønsker du derimod yderligere støtte til fx lænden, anbefales det, at du investerer i en mere eksklusiv model med 5 motorer.
  • Størrelse – vælg imellem et stort udvalg af både enkelt- og dobbeltsenge, der kan sikre dig og din partner optimal komfort.

Spørg din forhandler til råds, hvis du har specifikke ønsker

Er du i tvivl om hvilken elevationsseng, der egner sig bedst til dine behov og forventninger? De fleste forhandlere er mere end glade for at kunne hjælpe kunder som dig med at få en bedre nattesøvn.

Det kan derfor være givtigt at få hjælp fra en ekspert, hvis du ønsker at være helt sikker på, at du kommer hjem med den rigtige elevationsseng.

 

Del artikel

Andre læser også