MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Find din nye E-cigaret i København

Af Redaktionen

København søger, ligesom mange andre storbyer, at være en mere eller mindre røgfri by. Tilbage i 2014 blev det meldt ud, at Københavns Kommune lancerede Røgfrit København 2025, hvor de i fællesskab med københavnske virksomheder, foreninger og organisationer vil hjælpe flest muligt til at blive røgfri. Deres mål er, at København skal være en sund og grøn metropol, hvor alle kan færdes uden at blive generet af tobaksrøg.

En måde at starte sit røgfrie liv på kan være at gå fra almindelige tobakscigaretter til e-cigaretter. De er lette at have med på farten, har ikke en harsk tobakslugt og du kan få mere eller mindre lige præcis den smag du ønsker. Derudover er e-cigaretter også billigere end de traditionelle cigaretter, så ved at skifte til e-cigaret sparer du både penge og forurener ikke dine lunger med farlig tobak. Men hvor finder du så en e-cigaret? Find din ecigaret København og se med herunder.

Find en specialist

Når du skal ud og købe din første e-cigaret er det fordelagtigt at finde en ekspert inden for området, så man er sikker på at komme hjem med noget, der ikke er fyldt med en masse farlige produkter. I København er der efterhånden flere forskellige forretninger i de forskellige bydele, så uanset om du befinder dig på Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager eller et helt femte sted, så er det muligt at finde hjælp. Nogen gange kan det dog være en fordel at have undersøgt markedet på forhånd, eventuelt ved at tjekke nogle hjemmesider ud, så du har en idé om, hvad du søger. De fleste fysiske forretninger har derfor også en hjemmeside, der kan give dig et overblik over deres sortiment og eventuelle pakkeløsninger, som kan være værd at have in mente.

Det kræver tilvænning

Når man laver et skift, uanset hvilket skift, så kræver det altid tilvænning. Det er også tilfældet med et skift fra almindelige cigaretter til E-cigaretter. Modsat den helt traditionelle cigaret kommer E-cigaretten i mange forskellige former og med mange forskellige smage, hvilket igen gør det fordelagtigt at have en ekspert ved hånden, der kan sikre, at du går hjem med lige præcis det, der er bedst for dine behov. Når man først er vant til det, kan man med fordel blot bestille sit tilbehør hjem fra online forretninger, men begyndelsesvis anbefales det at søge råd og vejledning i de mange fysiske forretninger, der efterhånden er at finde i Københavns gader.

Del artikel

Andre læser også