Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find din sommergarderoben på nettet

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren nærmer sig, og det betyder høje temperaturer, dage på stranden og ferier sydpå eller til storbyerne. Det kan være svært at finde det rigtige tøj, men med et par gode tips, og med de rette tøj og accessories kan du få en stilfuld og afslappet sommergarderobe, der passer perfekt til ferien og de lange sommerdage, så længe du vælger de rigtige materialer og farver til lige netop din sommer. Læs med her for at lære mere om, hvordan du gør sommergarderoben klar.

Hvilke materialer og farver er bedst til mænds sommertøj?

Når det kommer til sommertøj, så er der nogle ting, man skal være opmærksom på. For det første er det selvfølgelig vigtigt, at man vælger noget tøj, der passer til ens stil. Hvis man ikke er den type mand, der går i meget farvet tøj, så skal man heller ikke købe en masse farvede shorts og skjorter. Det samme gælder for materialerne – hvis man ikke bryder sig om at have polyester på kroppen, så køb hellere tøj i bomuld eller hør. Du kan nemt finde en masse lækre skjorter ved at søge hørskjorte mænd på nettet. Hør er et lækkert og let materialet. Perfekt til de varme sommeraftener. Noget af det bedste sommertøj at have på, hvis det skal være let og luftigt.

Sørg for at have tøj til enhver lejlighed

Det er også vigtigt at have tøj til enhver lejlighed, så man altid har det rigtige tøj at tage på. Dette gælder især hvis man skal til fest eller andre arrangementer, hvor der er en dresscode. Det kan også være svært, at finde ud af, hvad man skal have på til hverdag. Ofte vil det være nok med et par jeans og en T-shirt, men det er også godt at have noget mere formelt. Er det hørskjorter, som du går efter kan du som nævnt søge kategorien hørskjorte mænd. På nettet kan du også finde og  lækre sko, jakkesæt og blazere.

Sæsonens must-haves for herrer

En af de store trends for herrer i denne sæson er det klassiske blazer-look. Dette look er let at style, og det passer også til både hverdag og fest. Du kan finde det meste på nettet, når blot du anvender de rigtige søgeord som f.eks. hørskjorte mænd. Et andet must-have for herrer er et par solbriller. Dem kan du også finde på nettet under f.eks. solbriller mænd. De fleste netbutikker er sikre at handle med, ligesom du for det meste kan returnere varen. En god idé er dog, at tjekke de respektive hjemmesider, ligesom man også kan tage trustpilot med på råd, hvis man vil være sikker.

Del artikel

Andre læser også