ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find dit drømmekøkken lokalt i København

Af Redaktionen

Trænger du til et nyt køkken eller vil du bare gerne realisere dit drømmekøkken? Så kan du gå på opdagelse i smukke snedkerløsninger i København. Her kan du finde input til køkkenet, hvad end det er de små eller de helt store forandringer. Læs mere om snedkerløsninger her.

Annoncørbetalt indhold leveret af Formplus.dk

 

Få nyt liv i dit gamle IKEA-køkken

Hvis du ikke skal ud i den helt store forandring, men trænger du alligevel til et nyt input i dit gamle køkken, så er der hjælp at hente. På https://www.formplus.dk/traeskuffer-til-ikea/ kan du finde træskuffer og andre enkelte dele, som er lavet til at passe ind i et IKEA-køkken. Det er endda snedkerløsninger i høj kvalitet. Hvis du gerne vil se den ægte vare, så kan du besøge Formplus i København på Vesterbro, hvor man kan gå på opdagelse i deres unikke løsninger til et gammelt og kedeligt IKEA-køkken. Du slipper desuden for at betale en formue for det.

Hvis du går hele vejen

Hvis dit køkken trænger til en ordentlig overhaling og hvis du gerne vil have et ordentlig håndværk, som er unikt og kan holde i mange år, så er der også mulighed for at finde en løsning lokalt i København. Formplus laver nemlig også køkkenfronter og køkkenlåger, som kan pryde et nyt køkken. Kvaliteten er i højsæde og de arbejder kun med fint og håndsorteret træfinér.

Snedkergerningen

Snedkerhåndværket er lavet af naturmateriale, så der kan forekomme farveforskelle i overfladerne. Men det giver jo blot køkkenet et endnu mere unikt præg, som de fleste sikkert ville finde charmerende. Materialerne er det vigtigste i et køkken, og det er derfor vigtigt at sikre sig en god kvalitet. Med snedkerkøkkener er du sikret, at materialet er det bedste af det bedste. Så du ikke står med et forfaldent køkken eller en ødelagt låge kort tid efter.

Del artikel

Andre læser også