MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Find en dygtig maler i Kastrup

Af Annoncør

Når man som bolig ejer står for at skulle renovere huset eller lejligheden indvendig, er det en god idé at planlægge forløbet nøje på forhånd. Det er vigtigt at håndværkernes opgaver bliver løst i den rigtige rækkefølge, så at man ikke spilder kostbar tid.

Først og fremmest skal du således finde ud af hvad der skal laves, og hvilke håndværkere eller fagfolk som skal varetage de enkelte opgaver. En autoriseret elektriker eller el installatør og en autoriseret VVS installatør kan forestå arbejdet på de fast installationer i boligen.

Murere og tømrere kan stå for alt hvad der vedrører konstruktioner i murværk og træ – og for at sætte kronen på værket med maner bør du alliere dig med en dygtig, erfaren maler som kan få hjemmet til at fremstå flot og strålende.

Hvorfor ikke bare male selv?

Det kan være fristende at spare maleren bort, af økonomiske hensyn. Man bolig ejere, som får sat boligen i stand, vælger selv at forestå det afsluttende malerarbejde for at spare penge. Dette er der som sådan ikke noget at sige til.

Det er dyrt at renovere – og man vil jo gerne spare hvor man kan. Men faktisk er malerarbejdet ikke det rette sted at spare. Et stykke vel udført malerarbejde er ikke gjort med at påføre boligens vægge et par liter maling i den ønskede farve.

Der venter dig et stort stykke forarbejde hvis du selv ønsker at få vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig til at skinne. Og så er det i øvrigt langt fra nogen gratis omgang selv at male boligen fra kælder til kvist. Du skal blandt andet ud og indkøbe diverse udstyr, her under spande, pensler, ruller, spartler og måske endda en trappestige hvis du ikke har sådan én i forvejen.

Dertil kommer omkostninger i forbindelse med anskaffelse af de nødvendige materialer. Det er ikke tilstrækkeligt blot at indkøbe maling til væggene. Du skal også bruge grunder og primer samt lofthvidt og træmaling. Og så skal du have fat på pap og plast samt malertape til afdækning plus spartelmasse og sandpapir.

Find den bedste maler hos Malerkanonen

Det vil hurtigt stå klart at det faktisk ikke kan betale sig selv at forestå indvendig maling af boligen. Du kan derfor med stor fordel søge hjælp hos din lokale afdeling af det landsdækkende malerfirma Malerkanonen. Klik ind og find din Malerkanonen maler Karlslunde eller maler Kastrup på Malerkanonens hjemmeside malerkanonen.dk

Del artikel

Andre læser også