Fint besøg på Vesterbro-restaurant: Kendis-kok fra USA overtager køkkenet i to dage
Sig navnet Mission Chinese Food, og du skal se madnørders øjne lyse op.
Sidste år åbnede de en afdeling i København i samarbejde med Mikkeller.
Og lørdag 26. og søndag 27. oktober får den restaurant seriøst fint besøg.
Her overtager the Godfather, guruen, the original, og grundlæggeren af Mission Chinese Food i San Francisco – Anthony Myint nemlig restauranten på Vesterbro.
Det betyder med andre ord, at man kan opleve ‘den ægte vare’ og de retter, som har gjort Mission Chinese Food til den publikumsbasker, den er over there.
Læs også: Kæmpe succes i USA: Rock & roll kineser-restaurant er åbnet på Vesterbro
Historien om Mission Chinese Food
Den startede sit liv som Food Truck i San Francisco, men blev siden en rigtig restaurant.
En rock ‘n roll en af slagsen, der har sin egen dagsorden og holder sin egen fest.
Maden er et stærkt sammensurium at kinesiske blandinger, metoder, idéer og generelt sprudlende kreativitet.
Resultatet var, at folk stod i kø for at smage de spicy sager.
Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.
Anerkendt af NY Times
Så de udvidede deres koncept ved at åbne restaurant i New York – og NY Times’ respekterede anmelder, Pete Wells, bemærkede at de overhovedet ikke fulgte de gængse gastronomiske regler.
Faktisk virkede det som om, de slet ikke havde registreret, der var regler.
De var deres egen. Det var noget han kunne lide, og han smed to stjerner ud af fire mulige efter dem, hvilket virkelig er en anerkendelse af rang.
Indretningen i den danske restaurant er ligeså rebelsk som i USA, et syret miks af stilarter – med drager og farver, men med fælles tråde til den kinesiske kulturarv.
Lydniveauet er livligt, folk fester og brænder tungen af med deres stærke, anderledes retter.
Læs også: Så skal der festes: Her er de 10 hotteste natklubber i København
Hvad: Mission Chinese Food x Vesterbro Chinese Food
Hvor: Viktoriagade, Vesterbro
Hvornår: Lørdag 26. og søndag 27. oktober