Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Venter på en køber: 4 kendisboliger er til salg i København og omegn lige nu

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Home Fredensborg
Foto: Home Fredensborg

Efter et år med rekordmange handler på boligmarkedet, har der været gode odds for at få solgt sin bolig.

Men der er ikke helt tomt på mæglernes hylder, hvor der blandt de resterende varer er nogle boliger, der har lidt mere stjernestøv end de andre.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Lige nu er der nemlig flere lejligheder, huse og et sommerhus til salg med ganske velkendte danske navne på skødet, som – efter en længere eller kortere periode på markedet – stadig venter på en køber.

Foto: Paulun København City

Rabat på prinsens hjem

Efter Prins Nikolai i september flyttede til Paris for at studere, kom hans lejlighed tæt på Dronning Louises Bro i København til salg.

Siden da er der blevet skåret 245.000 kroner af udbudsprisen, så du nu kan købe det 70 kvadratmeter store hjem med tre etager og privat tagterrasse for 5,25 millioner kroner.

Se prinsens lejlighed her

Foto: Home Fredensborg

Kæmpe komiker-hybel til salg

Tilbage i august kom den landskendte komiker Uffe Holms kæmpestore villa i Nordsjælland til salg for lige under 15 millioner kroner.

Her fire måneder senere er det stadig det signifikante beløb, som du kan købe den erfarne entertainers 362 kvadratmeter store liebhavervilla – inklusiv 11 værelser, opvarmet pool og sauna – for. 

Se komikerens hus her

Foto: Nybolig Rågeleje

Vildt kunstnersommerhus i Nordsjælland

Ikke overraskende er sommerhuset i kystbyen Rågeleje, som provokunstneren Kristian von Hornsleth er medejer af, noget lidt ud over det sædvanlige.

Her får du en feriebolig med otte værelser, 20 sovepladser og et stort, luksuriøst køkken-alrum for udbudsprisen på 8,9 millioner kroner, som sommerhuset ramte markedet med tilbage i maj.

Se kunstnerens sommerhus her

Ny pris på komiker-lejlighed

I øjeblikket kan du spare en halv million kroner på den populære komiker Lars Hjortshøjs ejerlejlighed ved Nyhavn midt i hovedstaden.

Langt fra Las Vegas-stjernens hjem, der har et boligareal på lidt mere end 100 kvadratmeter, blev nemlig sat ned i pris i november efter to måneder på markedet – så du nu kan købe storbylejligheden for lige under ni millioner kroner.

Se komikerens lejlighed her

Del artikel

Andre læser også