Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Stor forvandling: Fisketorvet løfter sløret for kommende madunivers

Af Mathilde Mågård Hansen
Illustration: Fisketorvet
Illustration: Fisketorvet

Allerede i 2022 afslørede Fisketorvet planerne for deres nye storstilde madunivers.

Nu er der igen nyt i sagen.

Det storstilede madunivers, som har fået det mundrette navn KAJEN, vil byde på hele 39 forskellige madkoncepter med alt fra streetfood til casual dining.

Projektet, der har været længe undervejs, forventes at åbne i foråret 2024.

Et nyt koncept fra kendt restauratør

KAJEN, beliggende ved Københavns havnefront, kommer til at byde på en bred vifte af spisesteder, der skal tiltrække madglade mennesker fra alle retninger.

Fra det hurtige og det børnevenlige, over det lette og spicy, til det sunde og plantebaserede fordelt på 6.500 flotte m2 og fire etager.

Killer Kebab. Foto PR

Foruden velkendte spisesteder som Kung Fu Street Food, Sunset Boulevard og Rosso Pomodoro gør den gastronomiske iværksætter Torben Klitbo entré på KAJEN med hele fem af sine velkendte madkoncepter.

Herunder Killer Kebab, samt introducerer et helt nyt dansk koncept ved navn Aquavit.

“Vi er rigtig glade for, udover alle de mange andre stærke koncepter og entreprenører, at vi nu også kan byde Torben Klitbo velkommen til KAJEN med hans velrenommerede madkoncepter, og vi ser frem til at præsentere Aquavit.

Det er en stor ære for os at integrere dette skræddersyede danske koncept i KAJENs portefølje,” siger Helle Garcia Korndal, Head of Commercial Management på Fisketorvet, og fortsætter: 

”Vi forventer, at Aquavit, der som KAJEN leder tankerne på vandet og danske traditioner, vil bidrage til en autentisk og hyggelig atmosfære, hvor besøgende kan nyde klassisk dansk mad til rimelige priser, herunder pariserbøf, smørrebrød og måske med en lille snaps til, hvis man er til det.”

Bouillon – et af Torben Klitbos madkoncepter (det vides ikke, om Bouillon kommer til at åbne på Fisketorvet). Foto PR

Kommende tagterrasse

Fisketorvets gunstige beliggenhed ved vandet udnyttes fuldt ud med KAJEN, der senere også åbner for adgang til en eksklusiv tagterrasse med panoramaudsigt over havnen.

“Vores mål med KAJEN er at skabe et sted, hvor mad, beliggenhed og atmosfære smelter sammen og opfylder vores gæsters alsidige behov.

Bag kulisserne har vi samarbejdet tæt med en masse dygtige kokke og restauratører for at skabe den bedste kombination af madkoncepter på hver etage,” siger Helle Garcia Korndal, og fortsætter: 

”Med den smukke havnefront og de forskellige madoplevelser har KAJEN potentiale til at blive et samlingspunkt for både lokale og turister, samtidig med at det bidrager til områdets udvikling som et pulserende centrum for mad og underholdning.”

KAJEN vil prioritere bekvemmelighed for besøgende ved at sikre, at alle spisesteder følger centrets åbningstider, så de mange besøgende i centeret kan nyde måltider fra morgen til aften.

Del artikel

Andre læser også