ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fleksibilitet i virksomheden

Af Annoncør

At drive virksomhed indebærer en god del omkostninger, udgifter og indtægter. Det er alt sammen noget, der virkelig skal holdes styr på.

Annoncør betalt indhold leveret af: flexfunding.com.

I nogle tilfælde kræver det, at man holder tungen lige i munden for at sikre sig, at der er styr på alt det, der skal være styr på. Hvis du ikke selv er en haj til tal eller bare vil være 110 % sikker på, at der ikke opstår fejl, der kan blive dyre i sidste ende, kan det endda være, at du har en revisor tilknyttet, som kigger det hele igennem.

Som en del af opstarten og den videre drift af en virksomhed, vil det ofte også være nødvendigt at tage lån for at få det hele til at løbe rundt. Meningen med lånet vil naturligvis være, at man på sigt får stablet en forretning på benene, der kan indfri lånet igen, men det er ofte noget, der tager tid, og der er forskellige fordele og ulemper ved diverse lån.

Kig på andre muligheder

Det, de fleste kigger på, er ofte, hvad bankerne har at tilbyde. Det er dem, der er store på markedet og som man bliver henvist til i stor grad, men der er andre løsninger, som kan vise sig rigtig gavnlige for netop din virksomhed. Med flexfinansiering har du en finger med i spillet, når du foretager et lån, og renten er ikke højere, end den ville være på et banklån. Lånet er tilrettelagt erhverv, så det vil være fyldt med fordele og relevant rådgivning for netop din virksomhed.

Indfri dyre banklån med flexfinansiering. Du kan skabe dig et overblik på hjemmesiden og se, hvad det indebærer og hvorfor, det kan gå hen at være en fordel for dig, at omlægge dit lån til denne type finansiering. Det er altid en god idé at læse alt, hvad der står i oversigten.

Del artikel