ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere og flere københavnere får lavet Botox – men hvad gør det egentlig?

Af Annoncør

Det viser sig, at københavnere generelt er vilde med at få lavet Botox. Det vides ikke helt præcist, hvad denne tendens skyldes, men mon ikke det bare handler om, at mange mænd og kvinder ønsker at se unge ud i længere tid. Men hvad er Botox egentlig, og hvorfor er det stadig populært for mange i hovedstaden? Her i artiklen kan du læse om, hvad Botox gør, og hvad en sådan behandling egentlig består i.

Annoncørbetalt indhold leveret af Nage.dk

Botox fjerner eller reducerer rynker midlertidigt

Når man får lavet en behandling med botox, sker der det, at Botox fjerner eller reducerer rynkerne midlertidigt. Det sker, fordi Botox lammer nogle bestemte muskler i ansigtet. En Botox-behandling kan altså ikke hjælpe mod de statiske rynker, som eksempelvis forårsages af alderen eller af solens stråler. Du vil opleve, at en behandling som regel vil vare et sted mellem tre og fire måneder. Dog vil der kunne gå op til tre uger, før du kan se det fulde udbytte af Botoxen.

En Botoxbehandling påvirker ikke resten af kroppen

Botox virker kort sagt ved, at den reducerer musklernes evne til at trække sig sammen inden for lige nøjagtigt det område i dit ansigt, hvor det er blevet sprøjtet ind. Det vil sige, at det ikke går ind og påvirker resten af kroppen. Det er oftest omkring øjnene, mellem øjenbrynene og i furerne i panden, at mange vælger at få en Botox-behandling. Du kan desuden sagtens vælge at kombinere en behandling med andre behandlinger. Det kan for eksempel være fillers, som også er meget populært lige nu.

Få en mere glat hud og mindre synlige rynker

Når du får lavet Botox, vil din hud blive mere glat, ligesom rynkerne bliver mindre synlige. Effekten vil som regel vare i længere tid, hvis du vælger at få flere behandlinger. Det skyldes, at ansigtets muskler løbende vil blive mere tynde grundet inaktivitet. Du skal dog være opmærksom på, at behandlingen godt kan opleves som en smule ubehagelig. Til gengæld tager den ikke mere end et kvarter om at gennemføre.

Prisen på Botox hænger sammen med dets popularitet

Det kan tilmed have noget med prisen at gøre, at Botoxbehandlinger er så populære blandt københavnerne. Der er mange, der fejlagtigt tror, at Botox er utroligt dyr. Det kan formentlig forklares ved, at mange forbinder Botox med ekstremt rige kvinder i Beverly Hills. Men faktisk ligger Botox-priser som regel et sted mellem 1.000 og 3.000 kroner. Dette afhænger naturligvis af, i hvilken klinik du får det lavet, og hvilken type behandling du vælger. Derfor er det bare noget, de fleste mennesker vil kunne få råd til.

Del artikel