ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere og flere københavnere interesseret sig for Bitcoin

Af Annoncør

København er en verdenskendt storby, og vi er mange som nyder at gå ture langs strøget, shoppe i butikkerne og drikke kaffe med folk vi holder af. Selvom alle disse ting stadigvæk er mulige, så har pandemien i den grad sat en stopper for lysten til at bevæge sig for meget ud. Så hvad kan du bruge tiden på i stedet?

Hvad er Bitcoin og hvordan fungerer det?

Når nu vi er mange som vælger at isolere os lidt fra omverdenen i øjeblikket, så er det en klar fordel at have noget at tage sig til. Tiden derhjemme kan hurtigt føles lang og kedelig hvis ikke du laver noget. Heldigvis er det sådan, at internettet nu engang har adgang til utrolig mange ting, og der er næsten ikke dét som vi ikke kan, ved at surfe lidt rundt på internettet. Du kan måske ikke gå ture langs strøget, men du kan virtuelt drikke kaffe med dem du holder af, og du kan også shoppe. Dog behøver det ikke nødvendigvis at være tøj du kigger efter, har du f.eks. overvejet at blive klogere på hvad Bitcoin er? Hvis du ikke ved hvad Bitcoin er, så er det kort fortalt en virtuel valuta, som kan fungere som et online betalingssystem. Denne valuta er over de seneste år blevet enormt populær, og flere og flere danskere ønsker at investere i denne. Den er faktisk verdens mest kendte kryptovaluta, så det siger bestemt ikke så lidt.

Det skal du vide inden du investerer

Bitcoin blev introduceret til verden helt tilbage i 2009, men populariteten er først virkelig taget til igennem de seneste år, og det er måske derfor du endnu ikke har hørt om denne valuta, eller måske først lige har hørt om det nu, men ønsker at blive klogere på hvad det egentlig går ud på. Hvis du som så mange andre, ønsker at prøve kræfter med at investere i Bitcoin, så sørg for at have kendskab til alt det basale på forhånd. Der er meget at lære om kryptovaluta, så tag dig god tid og få den viden du skal have, for at kunne investere ordentligt først. Som nævnt, så er du bestemt ikke den eneste som finder Bitcoin interessant, men hvorfor er det lige, at så mange københavnere er nysgerrige omkring Bitcoin? Det kan der være mange grunde til, men hvis du selv bor i København så ved du også, at med sådan en storby, så spreder ordet sig hurtigt, og det sekund der kommer en ny og spændende mulighed for investering, hvem har så ikke lyst til at se hvad det er for noget?

Del artikel