MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Flere og flere vælger at tage en uddannelse som coach på deltid for at styrke deres rolle på arbejdspladsen

Af Jakob

Flere og flere vælger i dag at tage en uddannelse som coach, fordi de ønsker at udvide deres værktøjskasse med flere kompetencer. Typisk på arbejdspladsen. Det kan være i deres rolle som leder, HR-medarbejder eller direktør – et arbejde, hvor man typisk har personaleansvar.  

Annoncørbetalt indhold leveret af Dansk NLP Institut

Udover, at man gennem uddannelsen får styrket sine kompetencer på det professionelle plan, så vil man også få konkrete værktøjer med hjem, som man kan anvende i sit personlige liv. 

Hos Dansk NLP Institut i København har du mulighed for at tage en uddannelse som coach, der giver dig kompetencer, som du allerede kan bruge dagen efter på dit arbejde eller i din fritid. Uddannelsen er på deltid, så du har mulighed for at kombinere den med både fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af. 

Du vil komme til at stå meget stærkere i dine roller

Overvejer du at tage en coaching uddannelse i København? Så vil du gennem uddannelsen både gå igennem en personlig og faglig udvikling. Du vil opleve, at du kommer i alignment med dig selv og du vil lære dig selv meget bedre at kende.

Derudover vil du opleve, at du kommer til at stå meget stærkere i dine roller. Det kan være i den rolle, som du indtager hver dag, når du går på arbejde, eller den rolle, som du indtager som mor, far, datter, søn, kæreste eller lignende. 

Vi indtager mange roller i løbet af en dag, og med en uddannelse som coach vil du kunne opleve, at disse roller virker meget stærkere for dig, og du har bedre ved at navigere i samspillet mellem dine forskellige roller på daglig basis. 

Tag en coachuddannelse som deltidsstudie og styrk dine kompetencer som leder

Coachuddannelsen på Dansk NLP Institut tages på deltid, så der er plads til både familieliv, fritidsinteresser og et fuldtidsarbejde ved siden af. 

De fleste, som vælger at tage en uddannelse som coach arbejder som leder, HR-medarbejder, direktør eller lignende. Hvis du allerede har denne rolle på arbejdspladsen vil du få gavn af coachuddannelsen, fordi du kan styrke netop de kompetencer, som du anvender i dit arbejde, når det handler om at have personaleansvar.

Gennem uddannelsen lærer du nemlig at være mere opmærksom på hvordan mennesker agerer og tænker i forskellige situationer. Og derigennem bliver du opmærksom på nogle metoder, som du kan anvende til at motivere mennesker i deres arbejde.  

Hvad koster en coachuddannelse på Dansk NLP Institut?

Coachuddannelsen tages som et deltidsstudie, og det tager 3 år at gennemføre uddannelsen. 

Uddannelsen koster alt i alt 14.000 kr., og derudover skal der beregnes løbende betalinger til bl.a. selverfaring, supervision og eksamener. 

 

Del artikel

Andre læser også