Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere outsourcer PR til PR-bureauer

Af Annoncør

Det er hårdt arbejde at håndtere succesfulde PR-kampagner og ofte er problemet, at virksomhedsejere ikke har tid til at bruge tid på PR, selvom de godt ved, at det er vigtigt.

Annoncørbetalt indhold leveret af Rostrapr.com

Derfor vælger flere virksomheder at outsource alt kommunikation til pressen til et PR bureau.

Farvel til presseafdelinger

Tidligere var det sådan, at alle mindre og mellemstore virksomheder skulle have en presseansvarlig. Ofte var det ikke noget, som der blev afsat de store beløb til, og derfor havde disse virksomheder sjældent en særlig dygtig pressemedarbejder.

Dermed kom virksomheden aldrig i medierne og direktøren stoppede dermed at have fokus på Pr. Her er det en langt bedre idé at outsource alt sit pressearbejde til nogen, som har forstand på, hvad de laver.

På den måde vil I opleve, at jeres virksomhed ofte kommer i medierne, og virksomheden vil pludselig kunne se værdien i at have en presseafdeling.

Men det er langt lettere at håndtere det gennem et PR-bureau, da de er eksperter på områder, og de har kontakt til pressen.

God løsning på Sjælland og København

Med et PR-bureau som Rostra får københavnske og sjællandske virksomheder mulighed for at få en mediepartner, som er tæt på. På den måde kan I holde månedlige møder om strategien. Det er lettere for direktøren at håndtere PR, når man kan nøjes med et møde en gang om måneden.

På den måde bliver det win-win for alle parter. Et PR-bureau som Rostra får lov at lave det, som de bedst kan lide. Da de er gode til deres job, vil du få flere historier i pressen og få mere succes på sociale medier.

I finder sammen ud af, hvor I gerne vil satse, men de kan stå for alt, der handler om kommunikation med omverden. Så I kan få verdensklasse service til få penge.

Del artikel

Andre læser også