ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flyt ind i gammel spritbåd: Husbåd fuld af historie til salg i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Foto: Home Amager Sundbyvester
Foto: Foto: Home Amager Sundbyvester

Langt de fleste boliger, der lige nu er til salg på boligmarkedet, er bygget til netop det, de er; et hjem.

Men blandt storbylejligheder, parcelhuse og rækkehuse er der ejendomme til salg, som oprindeligt var noget helt andet, og som sidenhen er blevet forvandlet til et hjem – dog uden helt at kunne skjule deres oprindelige identitet.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Lige nu kan du flytte ind i et tidligere missionshus i Nordjylland, hvor alterrum er byttet ud med tv-stue, eller i en husbåd, der engang sejlede spritrute, men nu ligger til kajs midt i København.

Du kan også rykke ind i en gammel mølle på Bornholm, hvor man ikke længere kan få kværnet sit mel men i stedet for flytte ind med alle sine kasser på ganske traditionel vis.

Her er nogle af de mest specielle boliger til salg

 

Foto: Edc BornholmerBo, Rønne

Gammel mølle på Bornholm
I Nexø på solskinsøen Bornholm kan du lige nu købe en villa, hvor du med i udbudsprisen på 945.000 kroner får en gammel mølle.

Det gamle kværneværk er forvandlet til et hjem med både køkken, stue og et værelse fordelt over flere etager, men både de kantede rum og det gamle møllehjul, der er blevet bevaret, minder om fortiden som alt andet end bolig.

Se møllen her

Foto: Home Amager Sundbyvester

Tidligere ”spritbåd” midt i København
Engang var det meget populært at tage ”spritruten” i Flensborg Fjord, så man kunne komme ned syd på og købe afgiftsfrie varer. Det var netop det job, som båden Arno II havde engang. I dag ligger den i stedet til kajs midt i København med Langebro som tætteste nabo.

Husbåden er i dag blevet forvandlet til 139 kvadratmeter bolig, der blandt andet bruges på et stort køkken-alrum. Husbåden er til salg for 7,5 millioner kroner.

Se husbåden her

Foto: MæglerHuset

Fra missionshus til familiehjem
Midt i den lille by Vester Hassing nord for Limfjorden ved Aalborg ligger et missionshus fra 1911, der i dag ikke længere bruges som tilbedningssted men et familiehjem.

Den originale trædør og de buede vinduer er der stadig, men indenfor er der nu 237 kvadratmeter bolig med et stort køkken, to stuer og to værelser – som kan blive dit for 2.595.000 kroner ifølge Boliga.dk.

Se missionshuset her

Del artikel