Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flytter du til København? Dette skal du søge for at gøre

Af Annoncør

København er en by hvor der er et væld af muligheder. Her findes der både et fantastisk natteliv, stille og rolige kvarterer og bofællesskaber. Lige meget hvad du er til, findes der noget til en hver smag. Så går du med drømmen om at flytte til Danmarks hovedstad, eller har du måske allerede fundet et hus eller lejlighed, du skal flytte ind i? Lige meget hvilken situation du står i, kan du kigge med her, for at få inspiration til hvordan du skal forholde dig, og hvad du skal gøre når du flytter til København.

København er byen der aldrig sover

Hvis du ikke har opholdt dig så meget i København før, finder du i hvert fald ud af, når du flytter dertil, at byen har et hav af muligheder når det kommer til foreninger og fritidsaktiviteter. Det med at blive medlem af en forening, sport eller fritidsaktivitet er en rigtig god ide når man er ny flytter. Her er der rig mulighed for at få nye venner og bekendtskaber.

Du kan eventuelt prøver kræfter med yoga København. Ved Do yoga er der mulighed for at komme ind i et fantastisk yogafællesskab. De har en lukket facebookgruppe som du kan vælge medlem af, hvor der kommer nye opdateringen omkring arrangementer og andet.

Find det helt rigtige kvarter at bo i

København er stor, og der er også et væld af forskellige kvarter at bo i. Her er det vigtigt at gøre sig overvejelser om hvor du gerne vil bo. Skal der være et vildt natteliv eller skal kvarteret være roligt og beregnet til børnefamilier? Lav derfor en grundig undersøgelse af områder i København inden du flytter dertil. Hvis du er en meget socialt person, er der også en masse bofællesskaber du kan komme ind i.

Del artikel

Andre læser også