Først var de for stærke: Nu må danskerne igen spise “giftige” nudler

Danmark var årsag til latter i det meste af verdenen, da Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse forklarede, hvorfor butikker landet over skulle fjerne færdige nudelretter, der var så stærke, at de kunne give forgiftning.
Overalt blev, der gjort grin med danskernes smagsløg – eller mangel på sammen.
Udfordringen bestod ellers i, at ikke alle kunne tåle suppens høje indhold af capsaicin fra chilifugter.

Capsaicinindholdet var nemlig så højt i nudelsupperne af mærket Samyan Buldak, at de kunne udgøre en sundhedsfare.
“Derfor må de ikke længere sælges i Danmark.”
Sådan sagde fødevarestyrelsen for to uger siden om produkterne, der blev markedsført som ekstremt stærke.
Nu er indoldet af Samyang Buldak 3 x Spicy & Hot Chicken, Samyang Buldak 2 x Spicy & Hot Chicken og Samyang Buldak Hot Chicken Stew dog blevet undersøgt på kryds og tværs, og to af dem må igen sælges i Danmark.
Det skriver Fødevarestyrelsen på X.