MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Først var de for stærke: Nu må danskerne igen spise “giftige” nudler

Af André Bentsen
Først var de så stærke, at de var giftige. Nu må danskerne igen spise farlige nudler. Arkivfoto: Modelfoto
Først var de så stærke, at de var giftige. Nu må danskerne igen spise farlige nudler. Arkivfoto: Modelfoto

Danmark var årsag til latter i det meste af verdenen, da Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse forklarede, hvorfor butikker landet over skulle fjerne færdige nudelretter, der var så stærke, at de kunne give forgiftning.

Overalt blev, der gjort grin med danskernes smagsløg – eller mangel på sammen.

Udfordringen bestod ellers i, at ikke alle kunne tåle suppens høje indhold af capsaicin fra chilifugter.

Capsaicinindholdet var nemlig så højt i nudelsupperne af mærket Samyan Buldak, at de kunne udgøre en sundhedsfare.

“Derfor må de ikke længere sælges i Danmark.”

Sådan sagde fødevarestyrelsen for to uger siden om produkterne, der blev markedsført som ekstremt stærke.

Nu er indoldet af Samyang Buldak 3 x Spicy & Hot Chicken, Samyang Buldak 2 x Spicy & Hot Chicken og Samyang Buldak Hot Chicken Stew dog blevet undersøgt på kryds og tværs, og to af dem må igen sælges i Danmark.

Det skriver Fødevarestyrelsen på X.

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien