Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Folket har stemt: Her får du landets bedste pizza

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR, Instagram
Foto PR, Instagram

Danskere over hele landet har afgivet deres stemmer for at finde vinderne af Just Eat Awards 2023.

Prisuddelingen er skabt for at give den ultimative anerkendelse af Just Eats restaurant-partnere – store som små – der hver dag knokler for at stille danskernes takeaway-sult.

Fra de mest snaskede cravings til de sundere alternativer.

I går skrev vi om PAPPA Pizza, der snart åbner deres andet pizzeria i København, og i dag løber de med prisen for ‘Årets bedste pizzeria’ på Just Eat.

Pappa Pizza på Vesterbro. Foto PR, Instagram

11 kategorier

Ud af de i alt 11 forskellige kategorier til Just Eat Awards 2023 hyldes alt fra “Bedste Burger” til “Bedste Sunde Køkken”.

Restauranterne er blevet nomineret af et uafhængigt dommerpanel, som har kigget på både kundetilfredshed og kommercielle faktorer.

Herefter har kunderne fået lov til at stemme på deres yndlingsrestauranter indenfor forskellige kategorier.

Restauranterne med flest stemmer er de heldige vindere af Just Eat Awards.

Foto PR

”Med Just Eat Restaurant Awards sætter vi fokus på og hylder nogle af de mennesker, der hver eneste dag arbejder benhårdt for den gode kundeoplevelse.

Jeg er særlig stolt over at se, at der blandt årets vindere er adskillige toneangivende samarbejdspartnere, der både vægter ansvarlighed samt er innovative indenfor deres felt.

De fortjener et stort skulderklap for deres arbejde, og vi er glade for, at danskerne vil hjælpe os med at give dem det ved at stemme til Just Eat Awards,” siger Ann-Sophie Adamsen, der er landedirektør for Just Eat Danmark.

Martin Albrechtsen. Foto PR, Instagram

Danmarks bedste pizza

Man siger, at vejen til hjertet går gennem maven, og surdejspizzeriaet PAPPA Pizza på Vesterbrogade er en af de restauranter, der har vundet danskernes hjerter i år.

Med italienske delikatesser på menukortet og ægte italiensk charme i restauranten vinder PAPPA Pizza nemlig prisen for Bedste Pizzeria til årets Just Eat Awards 2023.

”Vi er utrolig stolte af, at vi vinder prisen for Bedste Pizzaria. Vi har kun eksisteret i et halvt års tid, så det er virkelig stort for os,” siger Martin Albrechtsen, ejer af PAPPA Pizza.

”Jeg forestiller mig, at det er én af de priser, hvor der er størst konkurrence, da vi jo er så mange om buddet på markedet. Så det gør mig rigtig stolt, at vi har formået at hive den her hjem,” fortæller Martin Albrechtsen.

Del artikel

Andre læser også