Forbedr dine medarbejdere med online e-learning

Skrevet af: Redaktionen

I en virksomhed er dygtige medarbejdere nøglen til flere salg og en bedre virksomhed. Og nøglen til dygtige medarbejdere er god forberedelse og gennemført indlæring. Men det kan være svært, især i en stor virksomhed med mange grene og butikker, at nå ud til alle sine medarbejdere på en gang og få dem på kurser og så videre. Derfor er der mulighed for at dygtiggøre medarbejderne gennem online e-learning.

Læs mere her i artiklen om, hvorfor online e-learning er en god måde at undervise og holde sine medarbejdere opdaterede.

Lad dine medarbejdere lære online

En mulighed for at række ud til medarbejdere over hele landet. Og med online e-learning kan du tilmed uddanne dem i f.eks. salgsteknikker eller specifikke nye produkter, der kommer på markedet.

Academy er en online platform, der giver mulighed for dette. Her kan man lave online e-learning gennem forskellige træningsforløb. Medarbejderne kan tilmed få certificeringer ved at tage en test efter et endt træningsforløb. På den måde kan de selv og virksomheden teste, om der er blevet lært de relevante informationer.

Certificeringer skal også opdateres regelmæssigt for at sørge for, at medarbejderne holder deres viden skarp, og at deres evner sidder på rygraden. Dette gør også, at medarbejderne føler sig mere sikre i uvante situationer på arbejdspladsen.

Motivation fremmer online e-learning

Skaberne af Academy ved, at det kræver en særlig form for motivation at lære noget fra online e-learning. Man skal nemlig have en indre motivation for at sætte sig til computeren derhjemme og gennemføre træningsforløb.

Derfor har Academy hentet inspiration fra spillenes verden. Man kan nemlig optjene pointe når man gennemføre forskellige ting på Academy. Man kan bl.a. optjene point ved at gennemføre træningsforløb, at læse nyheder, eller ved at få nye certificeringer. Dermed kan medarbejderne selv følge med i, hvor mange point, de får, og de kan også se, hvor mange point deres kollager samler sammen. Dette bringer også lidt underholdning ind i den online e-learning.

Frem sammenholdet i virksomheden

Et grundlag for bedre læring og mere motivation på arbejdspladsen er et sundt og godt arbejdsmiljø. Det får man bl.a. ved at skabe gode forhold medarbejderne imellem og mellem chefer og medarbejdere.

Derfor giver Academy også mulighed for at holde konkurrencer butikkerne eller grenene imellem. Dermed kan der komme lidt venskabelig konkurrence, og kollegaerne kan få et bedre sammenhold i de forskellige butikker. Det giver nemlig et godt sammenhold at konkurrere sammen og arbejde sammen mod et fælles mål.

Konkurrencerne kan f.eks. kombineres med forskellige kampagner, som virksomheden kører. Dermed kan man sætte fokus på produktet fra kampagnen og sørge for at få solgt mere af det, da medarbejderne så har en ekstra motivationsfaktor for at sælge mere af det.