Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forberedelse til næste dag – hvad skal man gøre

Af Annoncør

Når man har en travl hverdag, kan det være svært at få overskud til at forberede sig ordentligt til den næste dag. Men hvis man følger disse simple trin i sin aftenrutine, kan det gøre en kæmpe forskel for ens dagligdag.

– Find ud af, hvad der skal ske i løbet af dagen. Skriv alle de ting ned, som du skal nå den kommende dag og sorter dem efter vigtighed. På den måde er du sikker på, at de vigtigste ting bliver gjort først.
– Tag et varmt bad. 
– Lyt til beroligende musik eller lav en meditation. 
– Nogle har en positiv effekt af at bruge hampolie som en del af deres aftenrutine, idet de føler, at det kan få dem til at slappe mere af. Hvis du er nysgerrig på at undersøge, om det kan have en positiv effekt på dig, kan du med fordel tage et kig på canavita.dk, hvor du kan læse uddybende information om olien.

Hvad skal man gøre for at have gode vaner inden sengetid?

Der er mange ting, man kan gøre for at have gode vaner inden sengetid. For det første er det vigtigt, at man sikrer sig, at man kan få nok søvn. For det andet er det også vigtigt, at du undgår at drikke alkohol eller koffeinholdige drikke inden sengetid.

Hvorfor er det vigtigt at have gode vaner inden sengetid?

Der er mange grunde til, hvorfor det er vigtigt at have gode vaner inden sengetid. For det første så er det med til at sikre, at man får den nødvendige mængde af søvn. Ofte har man travlt i løbet af dagen, og derfor kan det være svært at falde i søvn om aftenen. Men hvis man har en rutine, som man altid følger inden sengetid, så sørger man for at forberede kroppen til at vide, hvornår man skal sove. Du kan overveje, om du vil indføre en ny vane med at indtage hampolie inden sengetid.

Tag et afslappende bad med lavendelolie eller andre beroligende olier

Lavendelolie er kendt for sin beroligende effekt. Olien har en mild og blomsteragtig duft, der kan hjælpe dig med at slappe af. Lavendelolie kan bruges i blandt andet diffusorer og i brusebade. Når det kommer til diffusorer, kan lavendelolie være god at blande med andre olier som f.eks. citrusolier eller pebermynteolie. Hvis du bruger lavendelolie i din bruser, skal du sørge for at lægge nogle dråber på bunden af brusenichen, inden du tænder for vandet. På den måde vil dampene fra vandet fange oliens aromaer og sprede dem rundt i badeværelset.

Del artikel

Andre læser også