Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordelagtigt flexleasing

Af Annoncør

Hos autoforhandler Poul Larsen tilbyder de alle former for flexleasing. Det gælder både finansiel flexleasing og operationel flexleasing. Som noget unikt tilbyder de 1 års garanti på alle deres biler i modsætning til mange af deres flexleasingkonkurrenter.

Det kan de tilbyde, da de har et indgående kendskab til deres leverandører, og derudover bliver bilerne gennemgået på deres værksted inden levering. På den måde minimerer de også risikoen for unødvendige værkstedsbesøg.

Poul Larsen A/S holder til i Aalborg, men faktisk er over 25 % af deres kunder fra Sjælland, som er faldet for de jyske priser på flexleasing. De samarbejder således med værksteder på hele Sjælland, hvor de også kan tilbyde lokal levering af deres nye leasingbil til kunderne.

Finansiel flexleasing

Ved en finansiel flexleasingaftale indestår man som leasingtager selv for restværdien. På den måde får man typisk en lavere månedlig leasingydelse. Til gengæld er man også påvirket af markedets udvikling på godt og ondt. Præcis som hvis du havde købt en bil.

Tegner man en flexleasingaftale hos Poul Larsen A/S, giver de 1 års garanti med i handlen. Det vil sige, at man ikke har udgifter i forbindelse med evt. reparationer. Dog skal man som leasingtager selv dække eventuelle vedligeholdsomkostninger.

Når leasingperioden udløber, bestemmer man selv, om man ønsker at forlænge aftalen, sælge den til en tredjepart eller få et bud fra Poul Larsen A/S. Ønsker man at sælge bilen selv, har Poul Larsen A/S nogle udstillingslokaler, hvor de herefter står klar til at hjælpe med at sælge bilen.

Operationel flexleasing

Operationel flexleasing er for de personer, der ønsker sig lidt mere sikkerhed i budgettet. Ved en operationel flexleasing aftale hos Poul Larsen A/S, skal man, ud over udbetaling og månedlig ydelse, kun betale for dæk, brændstof, forsikring og vægtafgift.
Hos Poul Larsen står de (eller et værksted, de samarbejder med), selv for service og eventuelle reparationer. Og når man ikke længere ønsker at have bilen, tager de bilen tilbage – og så er man ude af aftalen.

Har du lyst til at høre mere om de favorable flexleasingaftaler, kan du kontakte Poul Larsen A/S direkte på telefonnummer 98 11 41 39 eller sende en e-mail til salg@poullarsenas.dk.

Del artikel

Andre læser også