MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Fordele ved at bruge et vikarbureau

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Vikarbureauer er et godt valg, hvis man ønsker en fleksibel løsning til sin virksomhed. Med et vikarbureau har man mulighed for at få den eller de rette medarbejdere til at varetage netop de opgaver, man har brug for. Vikarbureauer kan også være en god løsning, hvis man ønsker at afprøve en medarbejder, inden man ansætter vedkommende på fuld tid. På den måde kan man være sikker på, at den pågældende medarbejder er det rigtige valg for virksomheden. Vikarbureauer er også en god løsning for virksomheder, der ønsker at undgå faste omkostninger til personale eller kun i en kortere periode har brug for ekstra arbejdskraft.

Praca.dk – den nemme og hurtige vej til byggebranchens bedste arbejdskraft

Vikarbureauerne er en af de nemmeste og hurtigste veje til at finde den bedste arbejdskraft inden for eksempelvis byggebranchen. Dette gælder også hos praca.dk, hvor arbejdskraften er kompetent og baseret på kundens ønsker gennem en god dialog. På baggrund af denne dialog sørger praca.dk for at levere det mandskab, som kunden ønsker. Det gælder både i forhold til antallet af vikarer, men også i forhold til kompetencer, hvorfor praca.dk er klar til at rekruttere om nødvendigt.

Praca.dk har dermed en god forståelse for, hvilke kompetencer der er nødvendige for at udføre et bestemt job og kan hjælpe med at finde det rette match mellem virksomhedens behov og den ledige arbejdskrafts kompetencer.

Hvilke fordele er der ved at bruge et vikarbureau?

En af de store fordele ved at bruge et vikarbureau er, at man har mulighed for at få den helt rigtige kandidat til jobbet. Vikarbureauerne har ofte en stor database med kvalificerede kandidater, som hurtigt kan matche netop dit behov.

Endelig er det også en fordel, at du typisk ikke selv skal betale feriepenge eller lignende til vikaren, da dette ofte er inkluderet i prisen på vikarens timepris. For hos praca.dk skal du kun betale for de effektive arbejdstimer, hvorfor du ikke skal tænke på sygedage, feriepenge og lignende. Virksomheden arbejder ud fra danske overenskomster, er medlem af Dansk Byggeri og Dansk industri og står for alt det praktiske som for eksempel sundhedskort. Hvis du vælger at få arbejdet udført af dygtige folk fra praca.dk kan du også stoppe samarbejdet uden varsel, da der ikke er nogen binding.

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på fordelene ved at bruge et vikarbureau, og hvorfor du med fordel kan kigge nærmere på praca.dk, hvis du pludselig skulle mangle ekstra hænder til et bestemt arbejde.

Del artikel

Andre læser også