ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordele ved regelmæssig trappevask – både for dig selv og dine naboer!

Af Annoncør

Trappevask er en nødvendig del af hverdagen, og det er især nødvendigt at vaske trapper regelmæssigt, hvis man har børn eller kæledyr. Trappevask giver os mulighed for at fjerne støv, skidt og eventuelle bakterier fra vores trapper. Det er også med til at forlænge levetiden på trapperne, da de ikke bliver slidte så hurtigt. Trappevask er derfor en win-win situation for både dig selv og dine naboer!

Hvor ofte skal man vaske trapper for at holde dem rene og pæne?

Trapper er noget af det første man ser, når man kommer ind i et hus eller en lejlighed. De fleste trapper bliver brugt hver dag, og derfor er det også vigtigt at holde dem rene. Men hvor ofte skal man vaske trapper for at holde dem rene? Det afhænger selvfølgelig af, hvor meget der bliver gået på trappen, og om der er børn eller husdyr med i husstanden. Men generelt kan man sige, at man skal vaske trapperne mindst én gang om ugen for at holde dem rene. Trapper bliver hurtigt fedtede og beskidte, især på de steder hvor folk plejer at gribe fat i rækværket. Derfor er det en god idé at have en klud med sig, når man vasker trapperne – så kan man tage fat i de steder som er allermest beskidte. Nogle foretrækker at bruge en opvaskebørste til at vaske trapper med – men det kan være svært at komme til alle steder med den. En almindelig klud vil typisk være bedre til formålet.

Er der nogle særlige produkter, man skal bruge til trappevask?

Der findes ikke nogle særlige produkter, man skal bruge til at vaske trapper med. Man kan dog med fordel bruge en støvsuger med børste, da dette gør rengøringen nemmere og hurtigere. Det er muligt at vaske trapper med de samme produkter, som anvendes til almindelig rengøring og gulvvask.

Hvordan undgår man, at trappevasken bliver en kedelig og tidskrævende opgave?

Trappevask er en kedelig og tidskrævende opgave, men der er nogle ting, man kan gøre for at gøre det lidt nemmere. For det første så er det rart at have det rigtige udstyr. En god støvsuger og en gulvmoppe kan gøre underværker. Derudover så er det også vigtigt at vælge den rigtige metode til rengøring af trapperne. Det er også en mulighed at hyre en proffessionel til at ordne dine trapper. Det koster naturligvis lidt mere, men til gengæld sparer du tid og besvær.

Del artikel