ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordelene ved at vælge en bæredygtig frisør

Af Annoncør

Der er mange, som vælger at få behandlet håret af en frisør. Før i tiden har man måske hovedsageligt tænkt på, hvor god denne frisør er, hvor dyr den er, og hvor langt væk den er.

Annoncørbetalt indhold leveret af: greenhair.dk.

Men med nutidens større fokus på klimavenlighed lægges der op til at vælge en bæredygtig frisør. Her kan du læse et par af fordelene ved at vælge en bæredygtig frisør.

En bæredygtig frisør gør noget godt for miljøet

Når du vælger en Frisør på for eksempel Østerbro, København Ø, som er bæredygtig, så kan du være sikker på, at det gør noget godt for miljøet. Det er en kæmpe fordel, som ikke kun vedrører dig men hele jorden.

Det er altså ikke kun dit hår, som der bliver passet på i frisørsalonen – det er også klimaet.

Frisøren kan tage flere forskellige tiltag for at gøre frisørsalonen mere bæredygtig. Det kan være produkterne, der er bæredygtige. Det kan også være energien, der er bæredygtig. Du kan med fordel spørge frisøren, hvad der er blevet gjort for at gøre frisørsalonen miljøvenlig.

Det styrker din bæredygtige livsstil

Hvis du er i gang med at leve en bæredygtig livsstil, så vil dét at tage til en bæredygtig frisør være med til at styrke denne livsstil. Det er altså en rigtig god måde at få gjort de forskellige aspekter af dit liv mere bæredygtige.

Når du således fremover tager til frisøren, så kan du have god samvittighed, da dette også er en skånsom aktivitet for miljøet.

Det sætter et eksempel for andre forbrugere og frisører

Når du vælger at tage til en bæredygtig frisør, så er det med til at sætte et eksempel for andre forbrugere. Det kan være dine bekendte, som også vil begynde at bruge en bæredygtig frisør.

Dette kan ligeledes sætte et eksempel for andre frisører, som kan begynde at blive mere bæredygtige.

Del artikel