ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkæl dine krøller (4 tips + god shampoo til krøller)

Af Annoncør

Krøller er ikke altid lige nemme at holde styr på – og slet ikke nemme at holde ved lige.

Derfor kommer vi her med konkrete tips til, hvordan du kan holde dine krøller sunde og raske, samt fortæller dig, hvordan du kan forkæle dine krøller med en god shampoo til krøllet hår.

Lad os komme i gang.

4 tips til hvordan man kan holde sine krøller sunde

  1. Spar på hårvaskene
  2. Skru ned for temperaturen
  3. Red dit hår når du står i bruseren
  4. Brug en shampoo der nærer håret

Spar på hårvasken for at holde håret sundere

Selvom man skulle tro, at det er sundt at vaske håret ofte, så er det faktisk ikke tilfældet. Når du vasker håret, vasker du samtidig alle olier og andet væk – hvilket får håret til at producere det igen.

Bliver du ved med dette, vil kroppen automatisk sætte production af olie op, hvilket vil få dit hår til at blive endnu mere fedtet.

Skru ned for temperaturen

Det er nok ikke noget, du har tænkt over, men det siger lidt sig selv. Kroppen har ikke godt at for høje temperaturer, og det samme gælder dit hår.

Når det endelig er tid til at vaske hår, så prøv at huske at skrue lidt ned for temperaturen – der er ingen grund til at udsætte sit hår for de 45°C, som du ellers står og nyder i badet.

Red dit hår når du står i bruseren

Når du er ved at være færdig med dit bad, kan du med fordel lige gribe fat om børsten og gå i gang med af rede håret.

Når du reder håret, mens det stadig er vådt, vil du udsætte håret for mindre stress. Dette vil være godt for håret på den lange bane.

Brug en shampoo der er god for krøller

Sidst, men ikke mindst, så sørg for at tage dit godt at dine krøller. Mange mennesker er misundelig på dit lækre hår, så husk at sætte pris på det. Brug en ordentlig shampoo, der er produceret lige netop til det formål – er pleje krøllerne.

Hvilken shampoo skal man gå med?

Der er mange valgmuligheder, når det kommer til en god shampoo for krøller – og vi kan desværre ikke beskrive dem alle sammen her.

Hos Danish Bodycare har de lavet en test, hvor du kan læse meget mere om shampoo til krøllet hår, hvordan man tager sig af det, og hvilke ingredienser der er gode for håret (og meget mere).

Del artikel