MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Fra Indre By til Terapi Lyngby – Sådan skifter du behandlingstilbud, når du rykker ud i forstadsbyerne

Af Annoncør

Hvis du går til psykolog eller modtager terapi, har du nok sammensat din tilværelse, så du kan nå dine aftaler. Men hvis man flytter ud fra Indre København til en ny tilværelse i forstæderne, skal man kunne holde det ved lige. Her er nogle gode råd til at finde et nyt behandlingssted efter en flytning til en Københavnsk forstad, som eksempelvis terapi Lynbgy i Lyngby.

Vær proaktiv i at opsøge din nye behandler

Den letteste måde, du kan sikre en god overgang er ved at komme omstillingen på forkant og orientere dig om alle dine muligheder. Hvis du eksempelvis skal til at flytte til Lyngby, kan du undersøge, hvilke tilbud der er, såsom Terapi Lyngby, og om tilbuddet matcher dine behov. Du skal selvfølgelig opsøge en terapeut i bydelen, du er ved at flytte til. Er mulighederne begrænsede, kan du også opsøge den næst tætteste mulighed. Hvis du eksempelvis flytter til Bagsværd men ikke kan finde et match i området, kan du igen søge efter terapi i Lyngby, da der ikke er langt mellem de to områder.

Få din sundhedsjournal overdraget

Hvis du til at starte med er blevet henvist til et psykologhus, hvor du modtager behandling, kan du også få din sundhedsjournal overdraget til den nye terapeut. Journalen er selvfølgelig fortrolig mellem dig og den terapeut, som du har haft op til nu, men vil stadig give din nye behandler et godt indblik i din situation, og hvordan I fortsætter din behandling.

Det er altid lettere at fortsætte en behandling end at starte et helt nyt forløb, og sundhedsjournalen hjælper dig på vej her. Du skal dog sikre dig, at det tilbud, du finder, har mulighed for det, og der kan være bureaukrati og regler at komme igennem, inden de må bruge den til det terapiforløb, du går i gang med.

Terapi Lyngby, eller hvor dit liv rykker hen

Det vigtigste er, at du gør det let for dig selv at fortsætte din behandling, når du flytter ud af midtbyen. Hvis du flytter til Lyngby, skal du ideelt set finde et tilbud på terapi i Lyngby, eller så tæt på din nye adresse som muligt. Terapi skal hjælpe dig med at løse problemer og gøre din hverdag lettere, og derfor bør du gøre det let for dig selv at planlægge og kunne møde op til aftalerne.

Del artikel

Andre læser også