Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Spis i dag

Flere pizzaer til folket: Frankies Pizza har åbnet i Hellerup

Af Mathilde Mågård Hansen
Frankies Pizza. Foto: PR
Frankies Pizza. Foto: PR

I starten af denne måned slog populære Frankies Pizza dørene op til restaurant nummer 10 i Hellerup.

Når situationen tillader det, kan op mod 150 gæster nyde pizzaer og cocktails i den ny-istandsatte restaurant, men indtil da nøjes vi med at tage de gode sager med hjem.

Foto PR

Fart på pizza-kometer

Der har været fart på Frankies Pizza, der i løbet af få år har åbnet deres 10. restaurant.

Det sker i de smukke lokaler på Strandvejen 213 i Hellerup.

Lokalerne, der tidligere husede Hellerup Bank, har gennemgået en større renovering, så de, når verdenssituationen tillader det, kan huse op mod 150 spisende gæster indenfor og 80 udenfor.

“Vi er sindssygt glade for at den perfekte mulighed for at åbne i Hellerup kom til os, så vi til at starte, kan give vores gæster Frankies-oplevelsen med hjem.

Det er da ikke nogen hemmelighed, at vi også glæder os til, at må vi invitere folk ind i vores nye smukke omgivelser. Her kan man blandt andet glæde sig til at holde Feast med vennerne i den gamle bankboks og børnene kan glæde sig til det vildeste børnerum indrettet med små lyserøde Verner Panton stole,” siger Lars Bertelsen, der er en af idemændene bag Frankies.

Den varme modtagelse, som Frankies har fået nogle kilometer længere nordpå i Arne Jacobsens ikoniske bygning ved Bellevue, giver en stor tro på, at den nye restaurant i Hellerup, også bliver taget godt imod.

“Da vi åbnede i foråret på Bellevue, blev vi bogstaveligt talt væltet bagover af gæster, der gerne ville prøve vores pizzaer. Og mange af gæsterne kom jo kørende fra Hellerup, så det giver os selvfølgelig rigtig meget mod på at åbne en Frankies her i Hellerup, hvor vi ved, at rigtig mange af vores gæster i forvejen bor.

Så vi glæder os bare helt enormt til at komme i gang og få sendt nogle lækre pizzaer over disken,” siger Lars Bertelsen.

Foto PR

Åbner med specielle takeaway-tilbud

For at skyde Frankies Bellevue Hellerup i gang med maner, har Frankies strikket nogle specielle Selvhenter combos sammen, som både smagsløgene og bankrådgiveren bliver glad for.

For 275 kr. får man f.eks en⁠ Frankies & Chill Combo, hvor man kan vælge to valgfrie pizzaer⁠, to lemonader eller sodavand og én valgfri Frankies is.

Er man lidt flere i husstanden kan man for 475 kr. vælge en Frankies Family Combo, hvor man får fire valgfrie pizzaer, to øl og to sodavand og fire sticky toffee sundae⁠

“Vores største ambition med den her åbning er at sprede en masse lyserød glæde og velsmag i Hellerup i en tid, der er ekstraordinært tough for alle,” siger Lars Bertelsen.

De særlige åbningstilbud gælder februar måned ud.

Hvad: Frankies har åbnet restaurant i Hellerup
Hvor: Strandvejen 213, 2900 Hellerup
Hvornår: Åben mandag – lørdag fra 16:30 til 20:30
Hvordan: Bestil lige her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også