ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Franske havemøbler fra Fermob

Af Annoncør

Når sommeren går på hæld og man er klar til at pakke alle havemøbler og tilbehør væk for denne gang, kan det være at du opdager at det er ved at være det sidste vers dine havemøbler har sunget på og hvis du derfor er kigger dig omkring for at finde gode bud på forårets indkøb, så kan det franske mærke Fermob muligvis være interessant for dig at se nærmere på.

Ingen solfalmede havemøbler til næste år

Når de gamle havemøbler begynder at se tarvelige ud og du ikke helt aner om det giver mening at begynde at behandle møblerne frem for at købe nogle nye, så er det måske bare at erkende, at tiden er inde til at købe nyt.

Et mærke der brager afsted på popularitet er det franske mærke Fermob. Ikke kun i Frankrig har folket forelsket sig i de unikke designs der har aner fra de historiske udskær og former, men også i Danmark har folk forelsket sig i de forskellige designs.

Fermob har designet mange forskellige serier og der er derfor ret sikkert noget for alle, når det kommer til smag. Den fine serie Fermob Luxembourg er en serie der er lavet i aluminium, som gør havemøbelsættet interessant at have, da det let kan løftes rundt omkring i haven og på terrassen. Alle slags møbler i denne serie er beskyttet mod UV-strålerne og du skal derfor heller ikke bekymre dig om, hvorvidt din flotte røde stol vil solfalme efter en enkelt sommer.

Slidstærkt og gennemtænkt i forhold til materiale, design og farve

Det er generelt for alle Fermobs serier, at der er tænkt i funktion og er der tale om et havemøbel, er der samtidig også sikret et slidstærkt materiale og funktionsvenlige løsninger, som f.eks. ved serien Fermob Bistro, hvor møblerne er bygget op i stål, så borde og stole kan klare at blive foldet sammen igen og igen. I serien Bistro er der også et hul i bordet, så du kan placere en parasol i midten.

Fælles er også, at Fermob ikke er bange for at designe i nogle stærke farver. Det passer meget godt ind i mange danske hjem for tiden, hvor vi lidt efterlyser spræl og farve, fordi vi har fundet ud af at farver gør os glade og kreative af sind og at vi kan være med til at præge vores humør og tanker ved at omgive os af stemninger og farver der fører os hen mod glæde. 

Del artikel