MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Fredag for fuld galop: Drinks og gratis entré til Friday Night Racing på galopbanen

Af André Bentsen
Fredagsbar og gratis entré. Der er fuld galop over fredagen i Nordsjælland. Foto: PR, Klampenborg Galopbane
Fredagsbar og gratis entré. Der er fuld galop over fredagen i Nordsjælland. Foto: PR, Klampenborg Galopbane

Vi ved godt, at du ikke behøver en god undskyldning for at tage den flotte hat på til fejringen af fredagens springbræt til en herlig weekend.

Men derfor kan du jo godt bruge en god anledning.

Den bedste af slagsen får du lige her med De 5 stjerner, der inviterer til gratis Friday Night Racing på Galopbanen i Klampenborg.

Den 12. juli står den nemlig på fri entré, masser af lækre sommerdrinks og den helt perfekte stemning.

Galopbanens ansatte har tyvstartet i løbet af dagen, så du bare skal møde op før klokken 18 i dine pæneste fjer, eller måske bare en flot hat, for den slags er der også tradition for hitter på galopbanen.

“Det eneste, som du skal gøre, er at hente din eller dine billetter inden det er for sent. Vi glæder os til en fremragende fredag i Jeres selskab,” lyder det fra Galopbanen.

De fortæller, at billetterne normalt koster 100 kroner per person, og at tilbuddet derfor kun gælder så længe lager haves.

Der er altid en særlig stemning på Klampenborg Galopbane. Foto: PR

Der er altså alt god grund til at ride samme dag, som man sadler og få hentet sine billetter til den perfekte aften i selskab med De 5 Stjerner.

“Fredag aften på Galopbanen er altid spækket med god stemning og giver dig den perfekte mulighed for at besøge Galopbanen, hvis du aldrig besøgt os før eller blot ønsker en ny fremragende dag med venner og familie på Galopbanen, lover arrangørerne.

Hvis du ikke før har været ude og svinge champagneglasset til lyden af hove, der løber om kap, er denne dag en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med hestesporten og få en sjov aften i godt selskab.

Optakt til årets derby

Når I ankommer til galopbanen, kan I finde vej til en af barerne og købe jer de drinks, I har lyst til, og så gælder det ellers blot om at suge til sig af stemningen og holde øje med hestene på banen.

I løbet af aftenen vil der være syv til ni galopløb, og da nedtællingen til årets derbydag er i fuld gang, vil alle de heste, der forbereder sig til dette, være med.

Klampenborg Galopbane. Foto: PR

Er du blandt de lidt mere rutinerede gæster, ved du måske, at derbyet – det største og mest traditionsrige galopløb i Danmark, venter i horisonten.

Derbyet har fundet sted sommer efter sommer i mere end 100 år, og gæster I Klampenborg Galopbane, når der er De 5 Stjerner Friday Night Racing, kan I altså få en forsmag på den prestigefyldte begivenhed.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at spille på hestene, hvilket foregår på mobil og tablet.

Få fat i en gratis billet

Normalt skal man betale entré for at få adgang til arrangementerne på Klampenborg Galopbane, men denne dag har De 5 Stjerner sponsoreret fri adgang for alle.

Man skal blot sikre sig en af de gratis billetter lige her, inden det er for sent.

Arrangementet er oplagt at starte weekenden med, og for at sikre den helt rigtige stemning er der musik i højttalerne og masser af godt til ganen.

Når I bliver sultne, kan I snuppe en pølse eller burger fra lækre food trucks, og der vil selvfølgelig være et bredt udvalg af cocktails og andre drikkevarer.

Galopbanen slår portene op klokken 15, og der er åbent helt til kl. 23.30.

Arrangementet er for folk i alle aldre, så du kan også sagtens tage familien med.

Læs mere om De 5 Stjerner Summer Night Racing her, hvor programmet løbende vil blive offentliggjort.

Hvad: De 5 Stjerner Summer Night Racing
Hvor: Klampenborg Galopbane, Klampenborgvej 52, Klampenborg
Hvornår: Fredag 12. juli 2024 kl. 15 (første løb kl. 18)
Hvor meget: Gratis adgang – hent din billet her

Del artikel

Andre læser også