Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

35 millioner: Frederiksberg-lejlighed stryger til tops som landets dyreste

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: &Living, Charlottenlund
Foto: &Living, Charlottenlund

Frederiksberg er det område i landet, hvor boligkøberne skal have allerflest penge på lommen, når de går på boligjagt: Den mondæne hovedstadskommune har nemlig tradition for at have de højeste boligpriser i landet. 

Derfor er det måske heller ikke overraskende, at det netop er her, at den absolut dyreste lejlighed på markedet netop er kommet til salg. 

Det skriver boligmediet Boliga.dk

Prisskiltet, der sikrer det 270 kvadratmeter store pragthjem pladsen på toppen af ejerlejlighedsmarked, lyder på intet mindre end 35 millioner kroner. 

For det beløb får den nye ejer en lejlighed i to plan – på i alt 314 etagemeter – med en beliggenhed på Frederiksberg Alle, som ifølge salgsmaterialet hos mæglerbutikken &Living, Charlottenlund er en ”arkitektonisk perle i særklasse”. 

I hjemmets seks værelser finder du da også masser af klassiske, herskabelige detaljer som sildebensparket, fyldingsdøre og stuk – og så er blandt andet også et alrum med et helt nyt luksuskøkken. 

Kan slå prisrekord

Hvis lejligheden på Frederiksberg bliver solgt for et beløb, der nærmer sig udbudsprisen på 35 millioner kroner, kan den gå hen og slå den nuværende Danmarksrekord. 

En rekord, der ifølge Boliga.dk i øjeblikket holdes af to andre lejligheder i København: Den ene er en kæmpe ejerlejlighed på Silkegade, der blev solgt tilbage i februar og den anden en luksuriøs lejlighed midt på Sankt Annæ Plads, der skiftede hænder i november sidste år. 

Begge handler indbragte en salgspris på 32,5 millioner kroner, som indtil videre er det højeste beløb, en lejlighed nogensinde er blevet solgt for på det danske boligmarked – og altså et par millioner under prisen for den dyre lejlighed på Frederiksberg Alle. 

Se landets dyreste lejlighed her

Del artikel

Andre læser også