Fremragende rotisseri-kylling: Buvette har indtaget Nordhavn på rekordtid

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Tatar hos Buvette i Nordhavn PR Foto
Tatar hos Buvette i Nordhavn PR Foto

Buvette har et af byens bedste solskinspots. Direkte ud til Sandkaj i Nordhavn og med hele facaden stik syd, så der er sol hele dagen.

Men det er ikke kun derfor, de i lyntempo er blevet Nordhavns go-to-sted. Det er derimod maden, prisen og stemningen.

For Buvette er et fransk åndehul i København.

Eller grundfransk og nordhavnsk, som de selv siger.

Køkkenchefen hedder Brian Speiser Pappe og har tidligere arbejdet på Michelinrestaurant for Gordon Ramsey.

Buvette i Nordhavn PR Foto

Signatur-rotisseri

Frokost og aften komponerer han klassiske franske highlights som rørt tatar, citrontærte og ikke mindst deres signatur:

En saftig rotisserikylling, som er fyldt med krydderurter og har fået lov til at snurre på den smukke autentiske maskine til den har fået den karakteristiske gyldne og knasende overflade.

Vinbar

Kyllingen er et hit, men Buvette bliver faktisk også brugt som en afslappet vinbar og det naturlige mødested, hvor tjenerne er valgt for deres personlighed.

Hele den ene bagvæg er fyldt med vine, man selv kan gå på opdagelse i.

Udvalget skifter ofte, for Buvette har aftaler med forskellige leverandører, som de så ofte som muligt køber restpartier af – og den besparelse ryger direkte videre til kunden, der til gengæld får et interessant udvalg.

Buvette i Nordhavn PR Foto

Hvad: Buvette
Hvor: Göteborg Plads 2
Hvordan: Læs mere her