Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frisk Firmafrugt fra FrugtKurven

Af Annoncør

Sunde frugtordninger

FrugtKurven har i 22 år hjulpet danske firmaer med at have en sund hverdag. Med vores sunde og lækre frugtordninger til firmaer, gør vi det nemt for virksomheder at sørge for sunde rammer til deres medarbejdere. Forkæl medarbejderne med vores store udvalg af forskellige FrugtKasser og FrugtKurve med sprød og frisk frugt.

Lækker og sund frugt på kontoret giver ekstra energi

Vi ved alle, hvor svært det kan være at opretholde de sunde vaner dagen igennem. Man begynder muligvis med en sund morgenmad derhjemme, men hvis der er en konstant overflod af kage og usunde snacks på kontoret, så er det ikke det nemmeste at holde sig i skindet. Hvis der derimod er et udbud af sunde og lækre snacks, såsom frisk frugt, så bliver det straks nemmere at spise sundt. Med FrugtKurven FirmaFrugt, Frugtordning og levering af frugt til erhverv har vi gjort det ekstra nemt at hjælpe jeres medarbejdere med at være sunde dagen igennem, og dermed opretholde et stabilt blodsukker. Som en bonus, betyder det friske og energiske medarbejdere, som er klar til dagens møder og gøremål. Find jeres favorit blandt vores store udvalg af lækre og sunde FrugtKurve og FrugtKasser, og giv kontoret et ekstra skud frisk energi.

Familieejet firma med fokus frugt i høj kvalitet

FrugtKurven er ikke bare et firma, det er vores hjertebarn, og gennem 22 år har vi leveret sund og frisk frugt til danske virksomheder. Vi er stolte af at være med til at gøre danske arbejdspladser endnu sundere, og vores stærke team af frugtnørder, sørger hver dag for at den friske frugt bliver leveret til tiden, og i den højeste kvalitet. FrugtKurven er en familieejet virksomhed, og det er ekstra vigtigt for os at den personlige service er helt i top. Vi er stolte af at kalde os selv frugtnørder, og vi går op i at levere den lækreste frugt med fokus på smag og kvalitet. Når I bestiller FirmaFrugt, FrugtKurve og FrugtKasser til virksomheder – Frugtordning erhverv, er I derfor sikret den absolut mest friske og sprødeste frugt på markedet. Vores chauffører kører ud med jeres friske frugt hver dag, og I bestemmer selv hvor tit I har lyst til at få leveret.

Sunde snacks i lange baner

Hos FrugtKurven har vi et stort udvalg af lækre FrugtKurve og FrugtKasser sprængfyldt med frisk frugt og grønt. AL vores frugt er frisk, samt nemt og tilgængeligt. Ingen eksotiske frugter som skal skæres ud, bare nemme og lækre frugter, som er lige til at sætte tænderne i. I vores friske udvalg finder I også et bredt sortiment af sunde grøntsnacks, som er ekstra gode til at holde energiniveauet oppe, uden at drille blodsukkeret. Vil I gerne forkæle jeres medarbejdere ekstra meget, har vi desuden et udvalg af sprøde nødder og lækre dadelkugler fra Cocohagen, som kan forsøde enhver pause på en sund måde.

Gå på udkig i vores verden af frisk frugt og lækre snacks, og find jeres favoritter til kontoret!

Del artikel

Andre læser også