Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tog Melodi Grand Prix med storm: Fyr og Flamme giver koncert i Store Vega

Af Michael Qureshi

Melodi Grand Prix er i den grad med til at dele vandene hos danskerne, og det er sjældent, at vi er enige om, hvem der er den rette vinder af den årlige musikkonkurrence.

Dette var også tilfældet i år, da Fyr og Flamme i går sang sig ud i de danske stuer med det firserinspirerede hit Øve os på hinanden.

Meget kan man sige om de farverige fyre – men en fest formåede de i den grad at skabe.

Kan du slet ikke få nok af de kreative toner, lækre dansetrin og charmerende blikke, så er der godt nyt.

I september kommer Melodi Grand Prix-vinderne nemlig til Store Vega i København.

Nærmere bestemt d. 2. september 2021

Spiller i landets fire største byer

Den fremadstormende duo maler landet i pastelfarver, når de i sensommeren tager deres 80’er-inspirerede popmusik med til Aarhus, København, Odense og Aalborg.

De har kun tre singler i bagkataloget.

Alligevel er duoen Fyr & Flamme, som består af de kreative legekammerater Jesper Groth og Laurits Emanuel, nået et format, hvor de er klar til at indtage spillesteder som Store VEGA i København og Train i Aarhus.

Teenageidoler

Der skulle ikke mere end én enkelt single, nemlig debutsinglen “Menneskeforbruger” til, før lyden af Fyr & Flamme sidste år satte sit præg på de danske radiokanaler og streamingvaner.

Duoen, som kalder sig selv “teenageidoler, dine forældre kan forstå,” har fundet et helstøbt udtryk i det musikalske krydsfelt mellem 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen.

For selvom numre som “Menneskeforbruger” og “Kamæleon” er uptempo og dansable, gemmer de på eksistentielle tekster om forlist kærlighed og knuste hjerter.

Fyr & Flamme er blomstret ud af venskabet mellem musiker Laurits Emanuel, som tidligere er gået på scenen som den ene af to forsangere i bandet The Grenadines, og skuespiller Jesper Groth, som blandt andet har haft succes i serier som Sygeplejeskolen, Klaphat, Parterapi og Stormester.

I Fyr & Flamme demonstrerer begge kunstnere deres kreative spændvidde, og det giver anledning til både glimmer og tårer i øjenkrogen, når de i august og september 2021 indtager de danske spillesteder med nogle af tidens største radiohits.

Billetsalg lige her

Del artikel

Andre læser også