Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gå på opdagelse i Københavns hyggeligste gader og tove 

Af Annoncør

Hvis der er noget, København har meget af, så er det hyggelige små torve, gader og pladser. Byen har nogle åndehuller, som er perfekte til at sætte ved og nyde efterårssolen. 

Vi har lavet en liste, som henvender sig til alle uanset, hvilket bydel eller type af stemning de er til. 

Mærk den sydeuropæiske stemning i Indre By 

Indry By er på mange måder hjertet af København. Det er her, turisterne kommer. Det er en af de ældste bydele, som huser både Kongehuset og Regeringen. Desuden er det mange københavnere og øvrige sjællanderes go-to, hvis de skal på stor shoppetur og have masser af muligheder for at skaffe Nørgaard-trøjer, en ny Rains-frakke eller friske Jordan 4 sneakers. 

Hvis du alligevel befinder dig her, så smut forbi Grå Brødre Torv. De farverige bygninger og runde bænke, som snor sig rundt om træerne, vil minde dig om Sydeuropa, mens du smager på en italiensk rødvin eller lidt iberisk sortfodsskinke. 

Reffen er hip og har internationale madmuligheder

Er du til en mere ung stemning, bør du tage ud på Reffen. Steder som La Banchina og Lille Bakery er enormt upolerede og autentiske i hyggelige naturomgivelser. 

Læg dig på græsset foran Bjarke Ingels’ Urban Riggers og mærk de internationale vibes, som kun bliver endnu stærkere, hvis du bevæger dig ud på madmarkedet, hvor du kan få mad fra alle verdenshjørner. 

Befinder du dig omkring Frederiksberg eller Vesterbro, bør du tage et smut forbi Værnedamsvej. Den korte gade er tidligere blevet kåret til en af de mest cool i verden med fortovscafeer som Granola, Fallernum og Thiemers Magasin Kaffebar.   

Føl dig som en lokal på Nørrebro

Hvis du vil føle dig lokal på Nørrebro, bør du tage forbi den Den Røde Plads og Superkilen. Med sjove installationer og en ung og rebelsk skater-stemning kan du drømme dig tilbage til ungdommen og føle dig som en del af byen. 

En anden plads med samme ungdommelige stemning er Blågårds Plads. Her samles unge på Nørrebro til et spil basket eller fodbold. Alt imens du finder dig til rette på en hyggelig bar på Blågårdsgade, hvor der særligt er helt pakket om i løbet af sommerens lyse nætter. 

Indre Bys perle

Særligt om sommeren har Krøyers Plads og Broens Gadekøkken indtaget en særlig plads hos københavnerne. 

Med Christianshavn i baghaven er det et fantastisk sted at sole sig, spise lækker mad, og bare kigge på den smukke udsigt langs Nyhavn og Inderhavsbroen. 

Del artikel

Andre læser også