Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Fyldt med frisk, dansk fisk: Gammel kutter i Havnegade omdannet til restaurant

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Tia Borgsmidt
Foto Tia Borgsmidt

Du kender måske allerede den fine blå/hvide kutter, der holder til på Havnegade ikke langt fra Nyhavn.

Den har i mange år fungeret som fiskebutik, men nu er den charmerende, gamle kutter omdannet til en budgetvenlig restaurant for hele familien.

Med udelukkende dansk fisk og havudsigt – naturligvis.

Foto Tia Borgsmidt

Prisvenlig fisk for hele familien

Den gamle kutter på Havnegade har skam været på havet i sine unge dage, men de sidste par år har den holdt til i København.

Det meste af tiden som fiskebutik, men nu er den blevet restaurant med spisning på øverste dæk i stedet.

Menuen er helt simpel og består af retter som fiskefrikadeller, fisk and chips, burger og fiskefilet.

Alt sammen fra de danske farvande.

For den nye forpagter af båden, Morten Malmros, handler det meget om at skabe et sted, hvor alle kan være med og især på priserne:

”Fisk skal være for alle.

Jeg ville gerne lave et sted, hvor man kunne komme og spise to voksne og to børn for under 500 kr. med både mad og en lille tår at drikke til alle,” fortæller han en solrig formiddag i København.

Foto Tia Borgsmidt

På den gamle fiskekutter er maden absolut også børnevenlig med masser af paneret fisk og hjemmelavet remoulade.

Og bare rolig, man må absolut også gerne være voksen for at elske paneret fisk – vores røg i hvert fald lige ned.

Her er åbent alle ugens dage både til frokost og aften, så trænger du til en lille bid frisk, dansk fisk til gode penge, så vil vi anbefale at gå ombord i Havnegade.

Hvad: Kutteren i Havnegade
Hvor: Havnegade 52, 1058 København K
Hvornår: Åbent alle ugens dage både til frokost og aften
Hvor meget: Hovedretter fra 85 kr.
Hvordan: Læs mere og book bord her

Del artikel

Andre læser også