ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gardiner. Det stilfulde valg

Af Annoncør

Hos Arne Aksel finder du de nogle af bedste løsninger til stofgardiner som penge kan købe.

Annoncørbetalt indhold leveret af ArneAksel.dk

Gardiner bruges til meget mere end bare at blokere lys foran dine vinduer, de er med til at skabe en oplevelse af rummet som helhed. Den filosofi har Arne Aksel virkelig taget til sig, med sine unikke skræddersyet løsninger til stofgardiner. Ifølge Arne Aksel skal dine stofgardiner være en forlængelse af din personlighed og et udtryk for din egen personlige smag.

Persienner er så 1980’erne

Derfor har det siden 2017 været Arne Aksels mission at lave gardiner i det bedste stof for dermed at skabe rum som har en ”atmosfære af tekstiler”. Igennem dialog med kunden findes der frem til en helt unik løsning til hvert enkelt rum, for hver enkelt kunde. Fordi stofgardiner har mange egenskaber, og det vigtigt at finde det materiale som passer bedst til de forskellige lokaler og den personlige stil. Udover det æstetiske kan stofgardiner være med til at hjælpe med akustikken i et stort rum, ved at absorbere noget af lyden i sit væv. Igennem sine akustiske egenskaber er stofgardiner med til at skabe en sanselig oplevelse på flere niveauer, med flere sanser i spil.

Valget er dit

Hos Arne Aksel er der utalige valgmuligheder at vælge imellem når du skal have nye stofgardiner. Nogle gange kan der måske være lidt for meget at vælge imellem, det er derfor at de fokuserer meget på at design processen er et samarbejde. Så hvis man er i tvivl om hvilke stofgardiner der vil passe bedst til sit rum, er der altid hjælp at hente hos Arne Aksel. I konsultation med kunden findes der frem til ting som: Hvor mørkt skal rummet kunne blive? Hvilken farve udtrykker min personlighed bedst? Hvilken stilart passer bedst til mig? Og selvfølgelig alt det praktiske som mål og logistik.

Dette samarbejde er en essentiel del af oplevelsen, derfor kan man altid snakke med tekstileksperter både før og efter køb. Arne Aksel tilbyder både et hjemme besøg, til det personlige touch, og et ”online besøg” i form af en online chat inden du beslutter dig for dine stofgardiner.

Ved et hjemme besøg får du det som Arne Aksel gør bedst, nemlig at tilføje atmosfære til private rum med unikke stofgardinløsninger. I samarbejde med en af vores designere finder i frem til den løsning som passer bedst til lige præcis dig. Alt det vil koste dig er en kop kaffe og times tid af din dag.

Ved et online besøg vil en designer råde om alt lige fra det praktiske til det æstetiske, og sikre at dine stofgardiner vil passe ind i din personlige stil.

Del artikel