MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gasoline Grill går all-in: Åbner ny restaurant med vildt koncept

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Gasoline Grill Facebook
Foto Gasoline Grill Facebook

Så er der snart endnu flere burgere til folket.

I hvert til dem, der bor i Hellerup.

I morgen åbner Gasoline Grill nemlig dørene til deres nye restaurant på Strandvejen i Hellerup, der nu har kørt den bæredygtige stil hele vejen igennem konceptet – og som den allerførste af sin slags.

Foto PR

Ny restaurant ved, hvor møblerne har græsset

Når Gasoline Grill fredag den 9. april åbner deres nye restaurant i Hellerup, er der taget ansvar for mere af koen end blot kødet.

I den nye restaurant har der som altid været fokus på indretningen, og denne gang er bænkene betrukket med læder fra danske dyr.

Når man spiser en burger med oksekød, er det som regel endestationen for de dyr, der leverer smagsoplevelsen.

Hos Gasoline Grill i Hellerup er det dog en anden historie, her bliver skindet nu også brugt aktivt i indretningen.

Initiativet er endnu et vigtigt skridt på den bæredygtige rejse, der driver udviklingen hos Gasoline Grill.

”At spise en burger skal være en god oplevelse, der strækker sig endnu længere end til bare smagen. Selvfølgelig skal den smage fantastisk, men vores gæster må gerne forlade restauranten med noget at tænke over… og en følelse af mere end bare mæthed.

Vi vil gerne sætte fokus på vigtigheden af hele værdikæden, på hvordan vi bruger vores ressourcer og for vores vedkommende bruger hele dyret,” siger Klaus Wittrup, indehaver af Gasoline Grill.

Foto PR

Første af sin slags

Den nye restaurant er et samarbejde med SPOOR, der er specialiserede i forarbejdning af skind til læderindustrien.

De kan som de første i verden tilbyde fuld sporbarhed på alt læder, der forlader virksomheden.

”Skind er et biprodukt af fødevareindustrien, som vi på ansvarlig vis forvandler til det fineste læder på Sydfyn.

Hidtil har det ikke været muligt at få indsigt i, hvor læderet kom fra. Hvilket liv det havde levet. Det har vi sat os for at ændre på og ønsker nu at udbrede budskabet om fuldt sporbart læder.

Vi samarbejder med brands, som ønsker at tage et endnu større ansvar, og vi kan via data sikre, at de kan fortælle historien om deres produkter.

Og det må man sige, at Gasoline Grill nu kan – endda på flere niveauer. Både via kødet, men også skindet, som er brugt aktivt i indretningen”, siger Birgitte Holgaard Langer, Business Development Director i SPOOR.

 

Gasoline Grill åbnede sin første burgerbar i lokalerne til en gammel tankstation på Landgreven i København for fem år siden.

Bag konceptet står Klaus Wittrup, der, som erklæret burgerfan, ønskede at bringe en helt enkel og autentisk burger i høj kvalitet til markedet.

Hos Gasoline Grill er både pomfritter, bolle, ost, grønt og kød økologisk. Kødet hakkes hos Gasoline Grill samme dag, som det bliver stegt som bøf til burgeren og når der ikke er mere kød tilbage, lukker butikkerne.

Hvad: Gasoline Grill åbner i Hellerup
Hvor: Strandvejen 201, 2900 Hellerup
Hvornår: Åbner fredag den 9. april 2021 (for take-away frem til officiel genåbning af restauranter)

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram