MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Gastronomisk byvandring: Spis ved otte restauranter på én dag

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Torbjörn Lagerwall
Foto Torbjörn Lagerwall

Er du glad for mad og drikke, så kommer her en fed nyhed.

En helt ny by- og madoplevelse er nemlig på vej til Danmark og får premiere i København den 7. september.

Konceptet hedder Moveat (Move + eat), og app’en fungerer som en vejviser til madelskere.

På den gastronomiske gåtur besøger man otte lokale spisesteder, der hver byder på en signaturservering og viser mad, værtskab og hyggelige omgivelser frem.

Selve app’en går i luften i dag, skriver Moveat i en pressemeddelelse. 

Foto PR

Gå fra restaurant til restaurant 

Efter fire år med succes og konstant vækst i Sverige med mere end 100.000 gæster årligt tager Moveat nu turen over Øresund med Danmarkspremiere på Vesterbro i København og Aalborg i september.

Senere på efteråret følger Esbjerg, Odense og Aarhus og flere bydele i København.

Virksomheden skriver, at det fungerer sådan, at man tager nogle venner, familie eller måske daten med på en hyggelig gåtur gennem en by, bydel eller nabolag og nyder otte madoplevelser på nøje udvalgte spisesteder. 

Det eneste faste holdepunkt er dagens første restaurant, og derefter nyder gæsterne resten af eftermiddagen de korte gåture fra restaurant til restaurant i præcis det selskab, tempo og rækkefølge, de har lyst til. 

Foto Torbjörn Lagerwall

Smag på hele verden

Når Moveeat kommer til København kommer første tur til at foregå på Vesterbro, hvor turen går gennem det centrale Vesterbro, Kødbyen og Carlsberg Byen og bringer gæsterne på en kulinarisk jordomrejse til nogle af verdens populære køkkener.

I løbet af eftermiddagen kan de glæde sig til at nyde det nordiske køkken, autentisk italiensk pasta og pizza, det japanske køkken og autentisk indisk mad med mere.

De 8 udvalgte restauranter, barer og madoplevelser på Vesterbro:

Jay Izakayah kombinerer lokale, danske økologiske råvarer med autentiske japanske opskrifter
Masseria med Nicola Fanetti i køkkenet serverer autentisk italiensk pasta i en afslappet atmosfære
Surt serverer pizza af høj kvalitet med forrygende råvarer og særdeles flotte anmeldelser til følge
Kitchen Collective og Sa-Na’z Food Journey serverer indisk mad i Kødbyen med fuld smæk på smag og råvarer.
Byens Landhandel Kortrejste lokale råvarer og produkter fra mindre jordbrug og iværksættere på hylderne, og til dagens anledning på tallerkenen.
Ismageriet er inspireret af italiensk gelato og laver kvalitets-is med spændende smagsvarianter 
The House of Machines cocktailbar slutter den gastronomiske gåtur af med barsnacks og gode lørdagsvibes.

Sidste restaurant følger en af de kommende dage

De 8 steder byder alle på en mindre signaturservering, og hvert sted kan man købe passende drikkevarer dertil.

På Masseria glæder de sig til at byde gæsterne velkommen til en stund med en signatur-servering og restaurantens velkendte værtskab. 

”Det bliver en smuk lørdag rundt på Vesterbro for gæsterne, og vi ser frem til at byde velkommen til Masseria.

Vi serverer Italien på tallerken med stort hjerte, lige fra pizzetta til hjemmelavet pasta, med sydlig varme, råvarer af høj kvalitet og altid med stor smag og passioneret værtskab,” siger Ursula Waltemath, partner hos Masseria.

En madoplevelse mere følger, og flere bydele er også på vej.

Hold øje med Hold øje med moveat.co.

Del artikel

Andre læser også