Tre retter for 245 kroner: Gastronomiske oplevelser i særklasse til stor restaurantfestival


Den københavnske madscene bliver ved med at imponere.
Her åbner hele tiden nye lækre spisesteder, og vi indrømmer da gerne, at det kan være svært at følge med – og at pengepungen ikke altid rækker til at besøge alle de steder, man gerne vil.
Så er det godt, at DinnerDays vender tilbage fra 7. til 16. februar, hvor du kan besøge mere end 86 restauranter på landsplan til ekstra gode priser.
Konceptet er simpelt: Du får en unik mulighed for at nyde lækre menuer til faste priser, som starter fra blot 245 kroner.

Festivalen begyndte i 2015 og vender hvert år tilbage i uge 7 og uge 42 for at samle danskerne om nye restaurantoplevelser.
Med uge 7 lige om hjørnet er det altså endnu en gang tid til gastronomiske overraskelser på Danmarks restauranter i skolernes vinterferie.

Flere anerkendte restauranter i København er med
DinnerDays tilbyder tre forskellige priskategorier, så der er noget for både den lille og den større pengepung.
Størstedelen af restauranterne tilbyder en menu til 245 kroner, hvor du får serveret minimum 3 retter.
Til denne pris kan du besøge Michelin-anbefalede The Pescatarian eller Restaurant Levi, der kombinerer det italienske og japanske køkken. Du kan også få en lækker menu hos The Modern Italian og hos Dhaba, der ejes af Go’ morgen Danmarks kendiskok Safi Enayatt.
I mellemkategorien får du serveret en 4 eller 5 retters menu for 345 kroner, og her kan du besøge Como, EWALDS og mange andre.
For 520 kroner får du mere eksklusive spiseoplevelser på restauranter som Michelin-anbefalede Rebel, MASH og Anton.

Mulighed for at prøve noget nyt
For mange gæster er restaurantfestivalen blevet en tradition, de vender tilbage til hvert år.
En stor del af festivalens charme er nemlig, at den giver gæsterne mulighed for at prøve en ny og anderledes gastronomisk oplevelse.
Og hvem ved? Måske du finder dit nye stamsted?
I år falder DinnerDays endda sammen med Valentines Day, fredag den 14. februar.
En perfekt anledning til at invitere kæresten på en romantisk date eller hive dine bedste venner med på restaurantbesøg.

Ikke kun i København
Hvis du har planer om at bruge vinterferien uden for København, er der heldigvis også mange restauranter at vælge imellem i resten af landet.
Du kan for eksempel besøge Højmølle Kro på Falster, som plejer at møde stor lokal opbakning til DinnerDays, den store Restaurant Nordatlanten på Fyn eller Rømer i Aarhus, der serverer 8 delevenlige retter.
Med en gennemsnitligt besparelse på 30 procent er festivalen en god anledning til at nyde et udsøgt måltid til en overkommelig pris, og du kan besøge lige så mange restauranter, du har lyst til.
De populære spisesteder bliver dog hurtig udsolgt, så hvis du allerede nu ved, at der er et særligt sted du gerne vil besøge, skal du ikke vente for længe.
Festivalens mission har altid været at hjælpe restauranter med at fylde bordene i de stille ferieuger og samtidig introducere gæsterne for nye kulinariske oplevelser.
Om du er på udkig efter gourmetmad i særklasse eller en hyggelig middag med familie og venner, er DinnerDays en chance for at udforske, hvad Danmark har at byde på.
Du finder alle restauranter og deres menuer her.
Hvad: DinnerDays
Hvor: Flere restauranter i København er med
Hvornår: 7. til 16. februar 2025