MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Knivskarp passion: Københavnere står bag anerkendt køkkenværktøj

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Er du også glad for at gå i køkkenet derhjemme og fremstille de mest fortryllende retter, så ved du hvor vigtig en god og skarp kniv er.

Det gør de også hos Gastrotools, der er skabt af tre ildsjæle og gamle venner fra København.

I 2016 satte de sig for at skabe en serie af knive, og de har siden deres begyndelse mere end fordoblet deres omsætning hvert år og allerede modtaget enorm anerkendelse fra hele branchen.

Foto PR

En passion for det ekstraordinære

På trods af kun at have fire år på bagen så er Gastrotools allerede stormet frem.

Det danske marked af køkkenredskaber er i høj grad præget af få, stærke spillere, men på blot et par år har tre seje drenge fra København formået at blande sig med eliten.

Simpelthen fordi deres produkt er så godt og gennemført, at det ikke er til at komme udenom.

”Vi skabte Gastrotools ud fra et hovedkriterie – det skal holde hele livet,” fortæller Magnus Neble, Julius Søndergård Schiller og Anton Dehn Danielsen, som står bag de populære knive.

”Men vi ønsker meget mere end blot økonomisk medvind og anerkendelse. Vi vil skabe det mest inspirerende gastronomiske univers blandt alle køkkenbrands.”

Derfor er det ikke blot en skarp kniv, som du får, når du køber fra Gastrotools.

Det er et værktøj, hvor der er lagt timevis af tanker i valget af materiale, design, funktionalitet og holdbarhed.

Foto PR

Allerede kæmpe anerkendelse

Knivene fra Gastrotools er allerede blevet en favorit i de danske køkkener.

”Vores omsætning er mere end fordoblet hvert år, siden vi stiftede virksomheden i 2016, og vi er meget stolte af at have Illums Bolighus som forhandler af vores køkkenværktøj,” fortæller drengene.

Blandt tilhængerne af Gastrotools af kan tidligere køkkenchef, Thomas Rode, på Danmarks første Michelin-restaurant, Kong Hans Kælder, også nævnes.

Ikke nok med at være en vanvittig dygtig kok, så er han også blevet et synonym for godt håndværk af høj og solid kvalitet.

”Visionen for Gastrotools fremover er, at vi ikke bare skal være en knivforretning, men at vi skal være et gastronomisk univers endnu mere end vi allerede er det i dag.

Vi arbejder i øjeblikket på at lave langt mere videoindhold, dybdegående artikler og lækre opskrifter – ligesom vi i lang tid har været i gang med at udvikle nyt køkkenværktøj,” fortæller Magnus, Julius og Anton.

Foto PR

Knivskarpe nyheder

Ventetiden på nyt lækkert køkkenværktøj er faktisk allerede forbi, ihvertfald i første omgang.  Gastrotools har nemlig netop lanceret en ny slibesten, to nye knivtyper og en helt ny lækker stegepande i carbonstål. Teamet fortæller, at flere lækre nyheder er på vej, men lige som andre stykker værktøj fra øverste hylde, tager det den tid det tager, for kvaliteten går man aldrig på kompromis med hos Gastrotools.

Se hele udvalg og nyheder lige her.